dziki dzik pisze: ze uzaleznia bo dile cos dosypuja (z tego co slyszalem jest maczane w heroinie itp...)
w kazdym razie jak ja bym taki glupi argument wyprowadzil to dopiero by byla masakra bo rodzice by pomysleli ze - grass nieuzaleznia ale hell tak - wiec jestem od hellu uzalezniony i juz by bylo fatalnie
ale to tylkko przypuszczenia ;) ja tylko zazywam DXM i nic wiecej (no moze od czasu do czasu Yerbe)
BTW:Przed napisanie czegos w internecie proponuje zapoznac sie z netykieta
http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta
Pozdrawiam i zycze zdrowia.
poprostu porozmawiaj z rodizcami przedstaw im te argumenty z Bobem i innymi nie zyjacymi juz Rastafarianinami
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
poprostu porozmawiaj z rodizcami przedstaw im te argumenty z Bobem i innymi nie zyjacymi juz Rastafarianinami
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Ej powaznie?! Gdzie jest baka z helem? Zaraz tam pojade. Hah nie wierze ze ludzie wierza w takie rzeczy. Ja slyszalem ze hel maczją w bace zeby uzaleznil ]
Ja to samo slyszalem. I sie dowiedzialem ze mam za maly mozg ze nie potrafie tego pojac dlaczego to sie robi i jaki na tym jest interes dilera. Tylko kolo nie potrafil mi tego wyjasnic bo nie znal rynkowych cen jak to okreslil...
no poza tym to dodaje sie jakiejs chemii do ziela i to nie jest wcale jest takie skomplikowane. Na pytanie co to? On nie wie, ale wie ze musi byc.
no kurwa :-D
dziki dzik pisze: hmmm co do uzalezniania mj... moze wytlumacz jej, ze uzaleznia bo dile cos dosypuja (z tego co slyszalem jest maczane w heroinie itp...)
Wychodzi na to ze teraz dodaja hel do ziola, tablet itp bo to bardzo tani uzalezniajacy specyfik hehehe.
zalosne.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.