Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 960 / 176 / 0
@ludekOgrodek lekarz zazwyczaj pierwsze dawki każe stosować wieczorem bo lek może mulić na sen.Ogolnie spoko lek,fajnie dodać jak się jakieś SSRI/snri ładuje bo czuć ten agonizm receptorów sigma,jakoś tak wszystko się prostsze i fajniejsze wydaje
  • 37 / 3 / 0
Lekarz właśnie przypisał mi samą pregabaline i opipramol zamiast escitalopramu, jakieś propozycje co ładnie się komponuje z opipramolem?

Scalono — CATCHaFALL

Jak łączy się opipramol z THC? Właśnie zjarałem 2 lufy z moonrockiem a za pare godzin trzeba dupnąć opipramol, zastanawiam się czy nic nie zaszkodzi terapii jak i nie wytworzy jakichś pojebanych efektów ubocznych.
  • 960 / 176 / 0
@ludekOgrodek to zależy czy zioło ogólnie na Ciebie działa shizogennie czy nie.Najlepiej w pierwszych tygodniach gdy lek się ładuje nie palić wcale.Na co wgl się leczysz,jakie zaburzenia?
  • 37 / 3 / 0
@tajemniczy25 nie, nie działa na mnie schizogennie, wiem że nie powinienem palić w pierwszych tygodniach (szczególnie że to mój trzeci dzień), ale no współlokator wpadł z moonrockiem :D, a na co się leczę to zagmatwana sprawa :P
  • 37 / 3 / 0
Jak najlepiej opisalibyście opis działania opipramolu nas was przez pierwsze dni? Ja już pięć dni jem i jedyne czego się obawiam to że ten efekt jebnie, jest na ten moment za pięknie, pomimo że znów zawalam leczenie jarając codziennie :D
  • 1428 / 89 / 2
Nie wiem coś poprawia tam sen, ale dupy nie urywa dawka 100 mg jednorazowo.
action movie:gun:
  • 58 / 6 / 0
Można to łączyć z alkoholem i stimami?
  • 960 / 176 / 0
@SilverSky7 można tylko po co?
  • 58 / 6 / 0
Nie oczekuje wzmacniania alko czy stimow tylko pytałem bardziej w kontekście tego czy nie występują jakieś "niechciane" efekty przy takim mixie.
  • 960 / 176 / 0
@SilverSky7 opipromol to głównie sigma,stać nic Ci się nie stanie.Co do alkoholu to wystąpi nadmierna sedacja
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.