Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 321 / 1 / 0
Manto96 pisze:
alpre można kupić bez recepty w aptece?
Nie, nie można bo jest na receptę.
  • 23 / / 0
Ja to nie wiem co z ta alpra. Xanax 1mg dzialal git, po 2-3mg bylo super, ale to bylo pol roku temu. Teraz udalo mi sie wydebic jedynie jakis "afobam" i do tego 0.25mg i chyba to jakies placebo jest. Po 2 do 4mg nic nie czuje, nawet dzialania nasennego a tym bardziej przeciwlekowego.
Chyba wole zostac przy Zolpicu 20mg donosowo, dziala znacznie lepiej niz ta alpra no i spi sie jak dziecko :)
Ogolnie to nie polecam tego afobamu, tabletki sa brzydsze, nie rozdzielaja sie w blistrze i wcale nie dzialaja. Czas na łowy po xanax
Uwaga! Użytkownik adam2500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
Ciekawe czy Xanax teraz będzie dobrze działał. 2 -3 mg było na dobę czy przy dorzutkach w ciągu dnia?

Afobam z mojego doświadczenia działa normalnie, podobnie jak Xanax.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 23 / / 0
wszysko w jednej dawce. 2 lub 3 mg na raz. nigdy nie dziele na dawki bo mi to nie potrzebne, glowne moje problemy to spanie i lekkie lęki. A alpra to zupelnie rekreacyjnie. Ale cos tak malo to wychodzi rekreacyjnie jakbym sie spodziewal.
Mysle ze po 4mg akinetonu bede sie czul znacznie lepiej ;)
Uwaga! Użytkownik adam2500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 13 / 0
Alprą (niezależnie czy to Afobam, czy Xanax) ciężko jest się naćpać, bo działa głównie przeciwlękowo. Weź te 2-3mg i wyjdź do ludzi, idź na randkę, albo na dziwki. Jak chcesz poczuć "rekreację", to dorzuć do tego kilka browarów.
  • 1660 / 301 / 0
Najnudniejsze benzo na świecie jakie próbowałem. Pustka w głowie, nic się nie chce, zero emocji, tylko spać. I to tylko po 0,25mg.

Może faktycznie to bezno do wyjścia bardziej niż do posiadówy w domu.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 141 / 33 / 0
Czy nie lepiej zwiększyć stężenie Cmax ALP oraz okres półtrwania za pomocą inhibitorów CYP3A4?

To naprawdę bardzo skuteczny, efektywny i niedrogi sposób. Wymagający niewielkiej wiedzy.

Przedstawiam według mnie najlepszy, głównie ze względów ekonomicznych preparat ALP.

[ external image ]
Oznaczenie tabletek:
Strona 1: AL 1.0
Strona 2: G
  • 9 / / 0
alpra nie robi jakiegos tam tripa ale branie jej pod cpanie jaki po... ogolnie bomba staje sie naprawde w cho..j dobra i lepsza nie wiem czy ja tak tylko mam...
Uwaga! Użytkownik boloyoung69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
^ pod jakie ćpanie Ty to bierzesz? Oprócz opiatów i ogólnie depresantów alprazolam osłabia działanie narkotyków.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 2538 / 215 / 0
A dodanie 0.5 mg alpy wzmacnia depresyjne działanie morfiny na oddech? Bo myślę czy by nie podbić afobamem zgrznia. Ale dowaliłem, pisałem końcem wakacji o znalezionym neurolu przeterminowanym który chyb nie działał. Otóż działał, testowałem nowy afobam i działanie i rozpadanie tabletki pod jęzorem identyczne. Odstawiłem ten neurol w graty w których leżał na strychu i przy porządkach ktoś go wyrzucił i zaginął akurat byłby do podbijania zupki :( Jedyne co poczułem po alprze to miłe uczucie na wejściu związane z tym ze coś działa ( ach ta politoksykomania) i zaraz silna senność, usnąłem na jakieś 30 minut wstałem i nie czułe żebym cokolwiek brał. Do opio myślę że by dobre było.
Zablokowany
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.