Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 284 / 4 / 0
Dawka ~17mg na mnie i kobietę podziałało przepięknie. Duża empatia, mniejsza jednak od tej na mdma dla nieco większej psychodelii, nieznacznym falowaniu obrazu i zmienianiu kolorów. Muzyka wchodziła wyśmienicie tak, że można było rozpływać się na łóżku, cały czas obejmując drugą osobę. Dodatkowo dodam, że sex był niesamowity i to kilkukrotny w ciągu nocy, także zdecydowanie polecam do brania z dziewczyną/koleżanką lub jako tryptaminowa odpowiedź dla mdma.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 1444 / 76 / 0
Próbuj dalej, zwiększając nieco ilość, albo testując inne substancje. Z tym pierwszym nie szarżuj, bo niewielka zmiana dawki (poleciłbym +5-10 mg) potrafi zrobić dużą różnicę. Oprócz tego czasem mimo braku tolerancji działanie może się różnić nawet przy tej samej liczbie mg (ja ostatnio czułem lekki niedosyt po 30, a kiedy indziej byłem nieco przytłoczony).
Jeżeli już zjesz, a widzisz, że działanie substancji osiągnie apogeum (peak) i jej moc Cię nie satysfakcjonuje, wzmocnisz działanie dopalając trochę zieleninki, jednak nierzadko przyspiesza to akcję serca (można się czasem nieźle przestraszyć), oprócz tego może wprowadzić niepokój i praktycznie za każdym razem zmienia klimat doświadczenia - nie zawsze na ciekawszy, to samo na płaszczyźnie wizualnej.
  • 2881 / 303 / 0
Ja po 16 dniach zbijania tolerki sięgnąłem wczoraj po ~33mg 5meomipta.
Albo ta substancja mnie nie lubi, albo jednak za mało jeszcze odczekałem ponieważ było widać, że substancja ma potencjał, ale coś nie pozwala jej rozwinąć skrzydeł. Wizualizacje były tylko w momentach kiedy bardzo ich chciałem i tak jakby pomagałem w ich wywołaniu, a nie było to nachalne nakurwianie fraktalami jak przy np. 25i.
Euforia nieziemska i co mnie najbardziej zdziwiło to to, że przyjąłem to przed 19, a zasnąć udało mi się dopiero o 10 rano i to na godzinę.
Wcześniej wiele razy brałem różne sajko rc w okolicach godziny 23 i udawało mi się do maks 6 rano zasnąć - homet, acodmt, 3cp, 2cd, lsbd+25d, 25c. Stymulacji Mipta nie mogłem zbić nawet lekami nasennymi, 2 piwami i drinkiem z whisky.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1444 / 76 / 0
Spokojnie wystarczy taka przerwa, widać na Ciebie tryptamipt działa dużo słabiej, niż na większość osób. Sam mipt działa 8 godzin i więcej, a stymulacja utrzymuje się jeszcze przez jakiś czas - załatw sobie najlepiej jakiś neuroleptyk*, albo benzo - ja na przykład w takich sytuacjach używam kwetiapiny.

*przyda się też jakbyś kiedyś przeholował
  • 336 / 1 / 0
Zabieram się do zakupu tego mipt'a ale za cholerę nie wiem jak go dawkować na pierwszy raz czytając wasze posty.. Jednych łamie 25mg innych nie rusza zbyt mocno 40.. Skoro 25 mg hometa robi mnie w sam raz, to ile byście proponowali tego? %-D
  • 1444 / 76 / 0
Pisałem już: na pierwszy raz polecam 15-20 - jak chcesz się oswoić, jak chcesz bardziej psychodelicznie - to 25. Zawsze lepiej za pierwszym razem sugerować się danymi z dolnej części statystyki - bo lepiej mieć lekki niedosyt i indywidualnie dobrać wyższą dawkę, niż żałować, że się przegięło i zrezygnować z dalszych eksperymentów.

Zakładam, że nie masz tolerki – jeżeli tak, to radzę odczekać chociaż tydzień od ostatniego psycho/empatogena etc. Warto choćby dla przyjemnego serotoninowego działania.
  • 336 / 1 / 0
Tolerkę to ja miałem w marcu ostatnio %-D
  • 18 / 1 / 0
Czy jezeli wczoraj wzialem 10 mg dorzucajac po godzinie koejne 10 bo bylo za slabo prawdoodobnie przez wypranie z serotoniny po 3-MMC to jest sens brac dzisiaj podobna dawke czy lepiej odczekac z tydzien, dwa?
  • 2881 / 303 / 0
Odczekaj tydzień, najlepiej dwa ;) W innym wypadku marnowanie
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 64 / / 0
50 mg z kobietą oraz dwójką znajomych w plenerze (brak tolerki) niewielka różnica mocy w porównaniu do dawki 40 mg, może jedynie dłużej się utrzymuje co oczywiście na plus. Genialny nastrój jak zawsze, mindfuck praktycznie żaden, 'trzeźwość na tripie', idealne na wyprawy plenerowe w górki bądź w ciekawe, urokliwe miejsca z racji mocnego speed'owania.

edit:
Proszę o przeniesienie do odpowiedniego wątku, tj 4-HO-MiPT.
Uwaga! Użytkownik hahul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.