Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 132 / 39 / 0
Najbardziej lubiane: MDMA, mak, tramadol (kiedy działa).
Najmniej lubiane: zioło, alko.
Zarazem najbardziej i najmniej lubiane: piko, którego moc rażenia budzi we mnie respekt.
  • 227 / 76 / 0
Najbardziej lubiane: kokaina, crack, 4mmc, 3mmc, LSD, alkohol, GBL, mj

Średnio lubiane: meth, amfetamina

Najmniej lubiane: benzodiazepiny, opioidy/opiaty.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Najbardziej lubiane: DXM, alprazolam koda
Najmniej lubiane: alko i stymulanty
  • 2 / 1 / 0
Najbardziej:alko,heroina,zanax,valiumcrack,kokaina,MDMA,mefedron. Najmniej: zioło,amfa
  • 26 / / 0
Najbardziej to kwas, ketamina lub dck. No i powiedzmy emka lub dobry mef, gdy faza rzeczywiście trzyma, ale bez przesady.
Najmniej to zioło i feta.
Samo życie.
  • 311 / 43 / 0
Najbardziej lubiana: mefedron i wszystkie beta-ketony

Najmniej lubiana: zioło ( gorsze jazdy niż po kryształach)
alko( nienawidzę posmaku który zostawia w ustach)
  • 809 / 188 / 0
Najbardziej: kodeina, oksykodon, a-pihp

Najmniej: mefedron, 4-CMC
  • 56 / 11 / 0
Najbardziej: amfetamina, weed, grzyby, 2CB p.r., dawniej kodeina i opio ogólnie, klony z umiarem bez amatorskich wjebek, kokaina gdyby nie było mi szkoda hajsu, bywało spoko dawniej na kaszlaku

Najmniej: sniffowane ketony, oral bywa fajny, ale sniffy to dla mnie z reguły chujnia i ogólnie nie czaję szału na nie i wciągania każdego prochu w kinol, ogarne sobię z DMa mefa raz na rok z gieta, zrobie to w 3-4 dni i mam spokój z chcicą na kolejne chuj wie ile czasu, ketamina mi nie siedzi i łeb mnie nakurwia zawsze po niej, plus oczywiście kurewski alkohol od którego jestem najdłużej w sumie uzależniony w karierze intoksykacji, ale idzie już z tydzień jak nie pije i wiadomo jebnąłbym se bronxa, ale nawet nie chce mi się wybijać po niego i trzymamy sie ramy aż sie nie posramy ze współlokatorką z piciem, ewaluacja postępów nastąpi 1 lutego i wtedy zdecyduje czy mi się chce znowu chlać, ale to już chyba kolejny z momentów jak mi się po prostu kurwa nie chce

Ostatnimi czasy to głównie mnie prochy i nietrzeźwość męczy to wpisałbym w najmniej wszystko czego już mi się nie chce brać a w szufladzie mam MDMA, morfine, kete, pregabe, klony, diazepam, 2CB, jakąś chujową metę, inne pierdoły co pewnie zapomniałem, ale one to se mogą czasami leżeć i leżeć z rok aż albo sie na coś skusze albo wypierdole tudzież przetrzymam na wszelki wypadek trochę dłużej %-D głównie to wole już przyjarać czachę topkiem jak musze sie znieczulić jakkolwiek, ale wchodze na full detox, chociaż wiem, że wesoło nie będzie, ale się przymierzam już i przymierzam, miałem skończyć od wczoraj 15go, ale że ja zaliczam "dzień/dobę" z definicji rozpoczynającą się o 0:01 a kończącą, aż nie pójdę spać to dzisiaj nadal powiedzmy mam 15go, skończyłem resztę wora mefa w nocy, 5 dzień cisne na amfie i "dzisiaj" się grzecznie zajebię w kimono tylko nie wiem jak będzie ze snem bo dopierdoliłem dwa szczurensy białka właśnie, z ewentualnym jeszcze jednym występem łyżwiarstwa figurowego, żeby się ładnie pożegnać na czas nieokreślony, to możliwe, że się przeciągnie do godzin porannych i na buchach jeszcze i ewentualnym klonie na dobranoc, od przebudzenia rozpoczynamy Operację Format Dysku dobra już nie pierdolę bo pompa jest a STALKER sam sie nie pogra
  • 1318 / 335 / 12
Najbardziej: grzyby, kokaina
Najmniej: ketony, opio, leki
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 0 / / 0
Najbardziej: wszystkie speedy na równo
Najmniej: Xan i koln
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.