Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1957 / 230 / 0
^ Ja rozumiem autora tematu, trzeba mu wybaczyć, działa pod wpływem emocji i nie wie co czyni.

Po 3mmc bym zagadał do dupeczki której totalnie nie trawię na trzeźwo. Ile to razy musiałem się ogarniać pisząc już wiadomość %-D. A gdybym był jeszcze w jakiejś zajebany... Na bank poszedłbym potrzaskany do niej z różyczką... i trójeczką :retarded:
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 3 / 0
Po noopepcie odczułem duże zobojętnienie, wręcz brak empatii, spróbuj może pomoże ;)
  • 1472 / 26 / 0
Wszelkie stymulanty dadzą chwile szczęścia ale pogłębią tą depresje po rozstaniu

z mojego doświadczenia wiem ,że psychodeliki w małych dawkach potrafią zrozumieć bardziej problem i kiedys pomogły mi wyjść z zauroczenia

jednak nie sprawdziły się w przypadku miłości gdzie już to większy kaliber
  • 2881 / 303 / 0
ThePro pisze:
Po noopepcie odczułem duże zobojętnienie, wręcz brak empatii, spróbuj może pomoże ;)
Podpisuję się pod tym, noopept miał świetne działanie antydepresyjne
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3363 / 360 / 0
Noopept wylacza emocje...
...i pamiec krotkotrwala.
Wiec w sam raz na problem OPa.
  • 867 / 18 / 0
3mmc + dziwki

dla ogarnietych koks + dziwki lub MDMA + dziwki lub mefedron + dziwki
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Suplementy 5-htp i l-tyrozyna ,pomagają odbudować Serotoninę i Dopaminę które nieszczęśliwa miłość zniszczyła
  • 2278 / 278 / 3
tymczasem1a pisze:
Czy wy normalni jesteście? Wszystko chemią chcecie zabijać.
A miłość to niby co? Przylatuje aniołek i jeb strzałą miłości w dupala? :D
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 567 / 53 / 0
No niby chemia, ale to jest dobra kmina. Warto by się zastanowić jakie tam reakcje w mózgu zachodzą, że człowiek zakochany zachowuje się jak pojeb. ;D
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1329 / 60 / 0
Taka prawda, że człowiek jak się zakocha to się robi zaślepiony i działa nieracjonalnie. Ale to jest chemia działająca sama z siebie, potrzebna do przedłużenia gatunku. A chemia wszczykiwana, wciągana nosem czy palona to trochę inna chemia.

Ale tak sobie myślę, że bycie aseksualnym nadczłowiekiem wolnym od zwierzęcych popędów, byłoby czasem całkiem fajne %-D
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.