Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 268 / / 0
W moim przypadku brak jakichkolwiek efektów ubocznych, poza problemami z pamięcią krótkoktrwałą i przyspieszonym biciem serca przez parę dni po odstawieniu. Do zniesienia.
ja jestem człek tolerancyjny, kopie dopiero po trzeciej kaczy
  • 744 / 29 / 0
Mój pupil w okresie jesienno-zimowym w poprzednim roku miał romans z AM i przerobił przez ten okres cirka ~ 1,5 do 2,5 grama w czystej formie, waporyzując przy pomocy żarówki. Pupil przeskoczył z Am na Ur i obecnie bada tylko tą substancję. Nie wiem na ile informację o szkodliwości AM są prawdziwe i kiedy dokładnie pojawiają się te skutki uboczne, w jakim okresie po odstawieniu itp. ale wracając do sedna. Skoro pupil nie odwiedzał dentysty przez ostatnie 10 lat to nie dziwota że miało prawo coś się tam popsuć. Dopiero kiedy pojawiły się dolegliwości, typu silny ból to Pupil postanowił się wybrać do dentysty. Szybki przegląd, ósemka do ekstrakcji następnego dnia u chirurga a siódemka do leczenia, Jakie było jego zdziwienie kiedy poczuł ten znajomy zapach, właśnie kiedy dentystka głęboko zaczęła wiercić w jego szkliwie a potem w zębinie, dokładnie ten sam który czuł jak waporyzował Am. Miejmy nadzieję, że samo Am nie odkłada się gdzieś w strukturze zęba. Dodatkowo wcześniej Pupilowi w tym ostatnim okresie ułamała się połowa ósemki, dosłownie została podpiłowana przez próchnicę u podstawy i jak drzewo ułamał się dość spory kawałek a wszystko to w niecały miesiąc. Wiadomo 10 lat robi swoje ale czy samo Am nie okazało się tym czynnikiem który zapoczątkował te wszystkie atrakcję, tego nie wiem ja ani mój Pupil i nie mogę stwierdzić do końca ale lepiej uważajcie ;-)

ps. dowód ?
[ external image ]
%-D
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 2714 / 513 / 0
Znajomy po kilku buchach maczanki z AM 2201 (500mg na 10 gram marshmallow %-D) miał fioletowe usta. Jakieś pomysły dlaczego?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 744 / 29 / 0
Nadciśnienie płucne ?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
  • 381 / 5 / 0
Ostatnio posiadalem troche maczanki z amadeusza.O dziwo poczulem jakis tam dziwny bol zebow i mialem wrazenie,ze nasilal sie po buchu.Mogla to byc moze kwestia faktycznej szkodliwosci badz nakrecenia przez czytanie tych wszystkich doniesien paranoi,bo nastepnym razem z kolei kurzac maczane nie czulem nic.Nic poza srogim upierdoleniem oczywiscie.Nie wiem jak to jest z tymi zebami,ale nie moge sie przekonac.
@Witkacy_witkacy Blagam,nie pisz o tym pupilu.Czuje sie jak w sklepie z dopalaczami.Teraz nie sprzedaje sie juz "nawozow do roslin" itd.xd
  • 744 / 29 / 0
Dlaczego mam nie pisać? Nie rozumiem twojego toku myślenia. Skoro mój podopieczny opowiada mi takie rzeczy to czemu mam ich nie przekazywać dalej? Jak już osiągnie odpowiedni poziom to może zacznę pisać z perspektywy warzywa czy też innej roślinki. Pozdro %-D Odnośnie sklepów to na pewno nie ten temat ale jak pokazuje czas to więcej szkody niż pożytku z tego było, między innymi delegalizacja paru cennych roślin :-(
Spoiler:
  • 303 / 1 / 0
Zrobili dobrze, tylko mogli to wykonać inną metodą. Co do tematu: Po 2 tych codziennego palenia pojawiły się spore problemy z pamięcią krótkotrwałą. Rozmawiam z kimś, mówię, mówię - stop. I nie wiem, co chciałem powiedzieć. Nigdy wcześniej w życiu tak nie miałem. Odkąd przestałem palić, zdarzyło się jeszcze ok. 5 razy w ciągu następnego tygodnia, a po tym czasie abstynencji przeszło. Kurwa z tej AMki. Jebana.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
am2201 jest troche jak krak, szybko i intensywnie, a potem cisnienie na dopalanie LOL
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 214 / 1 / 0
No nie wiem,paliłem ostatnio w ciągu dnia kilka razy i tak przy 4/5 lufie poszedłem do lustra i 8-(
Wielkie jak meserszmit po lufce jest ok,ale jak się przyjżeć jest różnica od "trzeźwych".
Tak kolego bycie pod wpływem THC nie jest karalne,lecz znam przypadki kumpli gdzie po testach pozytywnych na thc mieli w ten sam lub na następny dzień wjazd na chatę,bo może nie jesteś odświętnym sporzywaczem mj tylko dilerem?

Macie po am problem ze snem?
Ja już nigdy nie zapale z 2/3 h przed snem,jak jade na am że sciagam kilka/kilkanascie luf 1:30 na dzień to sen później taki płytki,co chwile się przebudzam.Jak zaradzić?
  • 381 / 5 / 0
Na ciągach kannabinoidowych zazwyczaj budziłem się 2-3 razy w ciągu nocy żeby zabuszyć,posiedzieć pół godziny i pogapić się w ścianę.Problemy ze snem po syntetycznych kanna to fakt.Miewałem też częste paraliże przysenne.Tak częste,że dziś dla mnie nie jest to nic niezwykłego.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.