4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Zasięgnąłem wiedzy u kolegi i rzekomo właśnie ten mefedron był ściągny najpierw z Chin, później szedł na Warszawkę, ale widocznie ktoś go musiał dobrze przerzedzić jeśli miałem takie "dziwne" odczucia z nim związane. Myślę że teraz pojawiło się sporo przemieszanego mefa albo czegoś co ma go imitować. Jak dla mnie, czasu mefedronowych "imprez" się kończą... ale to chyba dobrze w sumie :).
  • 2814 / 14 / 0
Blazerx pisze:
mefedron był ściągny najpierw z Chin, później szedł na Warszawkę
Jasne, zwłaszcza, że ban na mefedron w Chinach był dawno, że fiu fiu.
Angello pisze:
opierałem się o takie szczegóły jak pompa próżniowa chociażby.
Nie jest ona niezbędna.
Angello pisze:
Co do BMK,mamy wszak wschód,prawda?
Mieliśmy wschód. Obecnie o BMK tam trudno. Stąd np.powstała fabryka BMK w Polsce, która ostatnio z chłopakami zamknęliśmy..
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
W Warszawce dostępność i jakość bez zarzutu.
  • 174 / / 0
potwierdzam
i dawno tak dobrego nie widziałem
  • 16 / / 0
w trójmieście całkiem ładnie. dostępny bez problemu. Jakościowo różny, przeważnie całkiem dobry. tylko kryształów od paru miesięcy już nie ma i niestety jest sporu skurwieli, którzy mefa ewidentnie z czymś mieszają. nie narzekam, ale jednak to nie tan towar co kiedyś :rolleyes:
jak bletki nie ma jointa skręcę ci z serwetki
  • 283 / 1 / 0
lucyper2 pisze:
W Warszawce dostępność i jakość bez zarzutu.
Tydzien temu dostale za 70 wagowo dobry, ale moc jakby słaby sort sie trafił, to tak ja ze sklepów RC sie czasami gorszy sort trafił, takie samo odniosłem wrazenie, pozatym nie żeniony kryształ. GRCHW zaprasza ;-)
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 174 / / 0
te 70 to taki stołeczny standard?
  • 2 / / 0
Szczecin, 60 zł za wagowy gram
Uwaga! Użytkownik vanity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
kozik pisze:
te 70 to taki stołeczny standard?
Tak mi sie wydaje, ogolnie mef w wwa od 40 do 100, ale slyszalem ze jezeli jest tanie niz 60 to czesto zeniony badz np 4-mec
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 2334 / 9 / 0
Jest ktoś z Krakowa kto ma stały dostęp do mefedronu? Mi już łatwiej kryształ MDMA, czy dość dobrą kokainę wyhaczyć. Niedługo po delegalizacji zniknął mi dostęp i do teraz nie mam skąd wziąć.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.