Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 368 / 10 / 0
Glukoza w moim przypadku się sprawdziła. Mogą być problemy przy spalaniu (więcej węgla i tyle). Ale nikt tego nie palił. Tylko wciągali. Łagodzi palenie w śluzówkach przy wciąganiu.
  • 44 / 3 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: 5tar5cr3am »
gwatemel pisze:
ice chyba najbardziej jest popularny w USA- tam praktycznie wszyscy z zażywających jarają meth. A w czechach masz śnieg:):). Zwykła do wciągania meth to prawdopodobnie siarczan a do palenia chlorowodorek.

Ice to po prostu jest meta w krysztale. nie ma zaleznosci czy siarczan czy chlorowodorek, tego nigdy nie wiesz bo ,mete tak latwo zrobic ze w wiekszosci producentow to jest tępa i sami nie wiedza co robia. skad wiesz ze w czechach maja w proszku ?? to sa bzdury no albo trafiles na kogos kto ma mega slabe dojscia. czechy i slowacja slyna z najlepszej mety w europie, holenderska sie chowa. w polsce jest takie jedno przeklete miejsce gdzie mozna zdobyc mete taka ze czasem mam wrazenie jakby byla lepsza niz czeska. mowa tu o zgorzelcu, gdzie jedyne co kupisz to tak zwane PIKO. ludzie tam ogolnie zapomnieli jak wyglada amfa a o innych dragach to nawet nie slyszeli ( oczywiscie nie biore pod uwage palenia bo to jest na calym swiecie). w stanach palą bo palona to jest mega moc, prawie w ogole nie rozni sie mocą od przyjmowanej dozylnie. osobiscie jaralem i wciagalem. to sa 2 rozne bajki. wciagana wypierdala cie z butow a palona wgniata w fotel. ogolnie mozna palic i ice i w proszku tylko trzeba pamietac o tym ze jak palisz proszek to nie masz pewnosci czy jest dosyc czysta a palac krysztal wiesz ze palisz czysty towar. jak jest czysta to podczas palenia calkowicie sie spala i nie zostawia po sobie sladu, jesli sa jakies plamy kolorowe to znaczy ze byla zanieczyszczona.
  • 1951 / 15 / 0
A to nie są dwa różne związki? meth - metamfetamina; ice - 4-MAR? Bo zawsze tak słyszałem.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Ja z kolei słyszałem, że ice to prawoskrętna amfa.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 2362 / 31 / 0
na metę mówi się ice bo często jest spotykana w postaci dużych kryształów podobnych do lodu
BS
  • 187 / 2 / 0
No a ja z :emo: słyszałem że do glass dosypują szkła, dlatego wszyscy kupują kryształ :diabolic:
Uwaga! Użytkownik sportowiec89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Ktoś wcześniej zadał pytanie czy można palić meth w postaci sypkiej tak jak robi się to z kryształem. Otóż można. Z meth w takiej postaci należy postępować tak samo jak z kryształem ;) Jeśli nie miałem kryształu sypałem do żarówki proszek. Kryształ i proszek reagują na ciepło tak samo, zmieniają stan skupienia na płynny i waporyzują.
  • 1179 / 9 / 0
5tar5cr3am pisze:
Ice to po prostu jest meta w krysztale. nie ma zaleznosci czy siarczan czy chlorowodorek, tego nigdy nie wiesz bo ,mete tak latwo zrobic ze w wiekszosci producentow to jest tępa i sami nie wiedza co robia.
Sam jesteś kurwa tępy, bo gdyby "tak łatwo" byłoby metę zrobić, to byś ją zrobił i wiedział, że JEST zależność czy siarczan, czy chlorowodorek.
w stanach palą bo palona to jest mega moc, prawie w ogole nie rozni sie mocą od przyjmowanej dozylnie. osobiscie jaralem i wciagalem.
Więc skąd wiesz, że waporyzowanie prawie nie różni się od przyjmowania dożylnego?
Różni się i to znacznie.
trzeba pamietac o tym ze jak palisz proszek to nie masz pewnosci czy jest dosyc czysta a palac krysztal wiesz ze palisz czysty towar.
%-D

Na takich jak Ty się właśnie robi interes.
Kryształ = czyste.

A dzisiaj przeglądałem wątek o urban legends. Ciekawe, czy ktoś tam umieścił tą bzdurę.

Edit.

A teraz pytanie dla wszystkich znawców krystalografii: wiecie jak banalne jest zrobienie z prochu kryształów? ;-)
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2013 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 152 / 2 / 0
No pochwal się, krystalizacja?
  • 1179 / 9 / 0
Nazwałeś proces, to już coś ;-) (choć nie jest to odpowiedź na pytanie)

Ale zastanów się przez chwilę ile osób wie jak...
Bo gdyby wiedzieli, to by nie gadali takich głupot.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2013 przez pyzg, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.