Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 166 / 3 / 0
jazz dozuje w szkole niemalze codziennie. ciekawosc od razu sie wlacza.
Uwaga! Użytkownik panda z puszczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
w liceum dość często chodziłem na lekcje po alkoholu, najczęściej kilka piwek lub jakaś połóweczka z kumplami :D
palenie w szkole zdarzało mi sie średnio raz w tygodniu i co nigdy nie miałem żadnego przypału :) nawet na wynikach w nauce się to za bardzo nie odbiło bo przeważnie bąbiłem przed luźnymi lekcjami takimi jak muzyka, historia wos, polski i wf , na wf najlepsze akcje odchodziły (zresztą lubię grać w piłkę na zbaku)
teraz jak studiuje to zdarza mi się iść na zajęcia na bąbie ale najwiekszy problem to jak pujde na zajęcie następnego dnia po bibie, jak sie skończyło pic o 4 nad ranem a na 8 jest sie na zajęciach to nie ma bata żeby wytrzeźwieć :D
ale to też da sie jakoś przeżyć, siadam w tylnej ławce, otwieram okno, wyciągam jakis sok (polecam grejpfrutowy na kaca) i modle się o koniec zajęć,
na zajęcia nie idę tylko jak trzyma mnie kwas, wtedy lekcje były by nie do wytrzymania :)
pozdro
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: macieks »
z reguly to jak siedze trzezwo na lekcjach to nie wiem o czym nauczyciele pierdolą
o dziwo jak jestem zajebany to pojmuje niemal wszystko
wniosek: trzeba palic przed szkola zeby wiedza lepiej wchodzila :-D
Uwaga! Użytkownik macieks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Zielone Karty pisze:
kiedyś to napierdalałem takie ilości ganji ( wiadro, klasyk, jointy coraz częsciej / mniej więcej giecik dziennie) że nic nie czaiłem ; zyłem w 67 wymiarze na skraju schizofrenii a teraz lecze sie kodeina i alkoholem ( z alkoholem przypał, bo wszyscy w polsce pija i kazdy jest z stanie wyczaić..) a na kodzie jest poprostu dobrze, powoli czuje, że jest lepiej z psychą [ wolałbym jakies bezo w malych ilosciach ale nie wiem]
Też leczyłem uzależnienie od ganji kodeiną i co? I nic dobrego z tego nie wyszło :/

Sorry za offtop.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 35 / 0
alkohol wali na kilometr, więc odpada. palenie ma jeden zjebany efekt - oczy ;/ ale i tak nie lubię siedzieć spalony w szkole, bo mnie strasznie dużo rzeczy denerwuje. do szkoły najlepsza jest kodeina - usiąść w tylnej ławce i pierdzielnąć się na blacie, przyswajać co piąte słowo nauczycielki, a zamiast zapisywać jakieś notatki to noddować.
a tak teoretycznie, to zdaje mi się że fajnie byłoby do szkoły na tramadolu chodzi, bo stymuluje :)
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: papaj604 »
alkoholu nie pije w ogóle więc nigdy nie było z tym problemów na lekcjach :cool:
kiedyś dużo palenia, okazyjnie dxm, erki
teraz wolę dociągnąć do końca edukacji "bezprzypałowo" i z czystym umysłem, bo jak ktoś tu mądrze ujął - szkoła jest od nauki a nie od cpania ;-)
"...rzeczy, które sprawiają nam przyjemność, są przeważnie nierozsądne. "
Montesquieu
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: el adriano »
Mi szkoła kończy się w ten piątek, a w życiu nie wykorzystam już jej do przyjścia na bace , bo obiecałem sobie , że do matury nic ... Ech zapewne sporo mnie przez to ominęło :) Terz zawsze będe się zastanawiać jakie to uczucie ...
Człowieka można ocenić po jego Temporary Internet Files...
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gues1234 »
Ja w na wykładach najczęściej uskuteczniam browarki i zielone :-) Bez przypału - co przerwa z kumplami szybko do baru na przeciwko i później spokojnie na samą górę auli i relaks :cheesy:
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tequsia »
od 2,5 tyg ani razu na czysto...najpierw na białeczku, teraz tussi,acodin lub nootropil:) mmmmmm
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
Demoon pisze:
alkohol wali na kilometr, więc odpada. palenie ma jeden zjebany efekt - oczy ;/ ale i tak nie lubię siedzieć spalony w szkole, bo mnie strasznie dużo rzeczy denerwuje. do szkoły najlepsza jest kodeina - usiąść w tylnej ławce i pierdzielnąć się na blacie, przyswajać co piąte słowo nauczycielki, a zamiast zapisywać jakieś notatki to noddować.
a tak teoretycznie, to zdaje mi się że fajnie byłoby do szkoły na tramadolu chodzi, bo stymuluje :)
na oczy to kupujesz bez zadnej recepty krople na przekrwione oczy (Visine) i problem znika masz sliczne bialka. a zrenice to juz trzeba sie dokladnie przyjzec. IMO ganja i browary nie maja sensu juz wolalem wtedy spadac na hate niz dalej siedziec
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.