09 lutego 2022Migomat pisze: Ten lek na fluor w swojej cząsteczce, ja unikał bym brania go, nie wiadomo jakie skutki uboczne pozostawi i kiedy wyjdą.
Taka moja uwaga ale możecie to pierdolić co tam fluor XD
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
A chlor, brom, lit? ;P
"Rutyna to rzecz zgubna "
Od 10 lat walczę z fobia społeczna, nerwica, mętami, szumami usznymi, powidokami i być może hppd. Wszystko po zapaleniu marihuany.
Dostałem Escitil, dopiero pierwszy raz byłem u lekarza w tym roku. Jednak boję się go brać, bo naczytałem się, że może pogorszyć widzenie a i tak mam już problem z metami, powidokami i śniegiem optycznym. Brać? Próbować? Iść do innego lekarza? Pozdro dawka 1x10
Noo przelamalem się po 10 latach i poszedłem do psychiatry. Nie mogłem się nawet normalnie napić wody w biurze, tak mnie stres paraliżował. Czyli mówisz, że nie ma szans że mętów przybędzie? Głównie o to mi chodzi. Czytałem też na zagranicznych forach, że przy HPPD nie powinno się brać SSRI. Całkiem już zgłupiałem. alko mi pomagało, ale narządy już dostały po dupie.
Przez ten czas jak biore escitalopram raz po kilku dniach terapii zazylem 45mg kodeiny(3tabletki thiocodinu) i potem z trzy dni po zwiekszeniu dawki esci do 20mg 30mg kodeiny(2tabletki thiocodinu) czy tymi dawkami kodeiny moglem popsuć dzialanie antydepresantu?
Przeciez takie dawki to niektorzy na kaszel biorą
Czy jest cos co pomaga zbić ten lęk i stres, problemy z oddychaniem na antydepresantach oprócz benzo?
Oprócz tego mocne wachania nastroju oraz problemy z koncentracją
Błagam pomóżcie bo tego serio nie da sie wytrzymać
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.