Mnie sam esci z kawą potrafi mocno wystrzelic, pozytywnie.
Bupropionu nie zażywałem ale z opisu wnioskuje, że "napędza".
Czy bezpieczne? Nie wiem. Jeśli lekarz Ci zapisał to spoko
"Rutyna to rzecz zgubna "
Na mnie escitalopram w max dawce nie działał wcale, czy bez kawy czy z trzema. Co organizm, to inna reakcja. Ludzie, przestańcie się tak idiotycznie sugerować
Faktycznie nie przeczytałem tego posta dokładnie tylko przeleciałem okiem.
Jeśli lekarz psychiatra zapisuje jakiś zestaw to nie może być tak że będzie działało szkodliwie.
"Rutyna to rzecz zgubna "
03 lutego 2022Realme3429 pisze: Od 3dni zażywam escitalopram w dawce 5mg na dzien rano. Występuje u mnie masa skutków ubocznych tj. drżenie rąk i ciała, rozszerzone źrenice, uderzenia na zmianę ciepła i zimna czy zawroty głowy. Mam pytanie czy ktoś z was też tak miał i czy te skutki uboczne minęły po jakimś okresie zażywania?
A ja się standardowo na to łapię?
Pomijam, że wszystko się może rychło zmienić i za tydzień będzie płacz, że wszystko to, czego chcesz się pozbyć analogicznie się nasili x999 i to nie tylko normalne przy tego typu lekach, ale również kara za spożywanie alkoholu podczas leczenia i podsuwanie innym pomysłu, że takie połączenie jest ok... Powodzenia.
Taka moja uwaga ale możecie to pierdolić co tam fluor XD
Ktoś wie, jak z braniem escitalopramu oraz zapaleniem zioła raz na tydzień?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.