Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 558 / 2
amfa tak ma ze zimno na zwale.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 75 / 0
Czy ktoś tak jak ja miewa bóle głowy na zwale? Niekiedy są naprawdę potężne. Apapy nic nie pomagają.
  • 1545 / 1586 / 0
^^ Bol glowy to od samego braku snu czy jedzenia moze wystapic, cpac nie trzeba, a co dopiero po nieprzespanej nocy/nocach...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 654 / 0
No kurde - ból głowy jest po wszystkim poza mj może - Stymulatny, skręty po opio, kac no kurcze ból głowy to najczęstszy objaw tych stanów
  • 1545 / 1586 / 0
24 maja 2021Wrzos34 pisze:
Czy to normalne że po zjedzeniu 1g nie na raz oczywiście, zasnąłem dopiero 30h od wzięcia ostatniej kreski, i to tylko na 3 godziny.Przed braniem nie spałem, łącznie nie spałem 60h udało mi się zasnąć na te 3godziny.
Do czego to doszlo, by takie pytania zadawac ;) Towar jak na dzisiejsze czasy miales calkiem przyzwoity- kiedys po setce nie spalo sie ok. doby ;) Ale to byly inne czasy, dawno temu...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Chyba fanem fety nie zostanę, bardzo denerwuje ta ciągła gotowość do działania aż niekiedy zastanawiam sie czy to nie jest niepokój, przez brak euforii zastanawiam się jaka jest przyjemność robienia na tym ciągów.
  • 28 / 1 / 0
hejka,
mam tabletki Adderall o szybkim uwalnianiu ( IR ). Czy rozgniatanie takich tabletek i bardzo dobrze zmielenie ich w proszek będzie dobrym pomysłem do zaaplikowania do nosa ? Czy efekt będzie taki sam tak jak w przypadku amfy z ulicy ? Niby amfetamina medyczna to powinna być najlepszej jakości, ale takie eksperymenty jak rozdrabnianie tabletki amfy i do nosa to nie robiłem jeszcze :) Pozdro :))
  • 632 / 104 / 0
Może po prostu masz materiał chujowy? Przejebany czymś. Wypełniacze psują działanie fety i je znacznie spłycają, a nawet zmieniają. A druga sprawa że raczej fetę się bierze ze względu na gotowość do działania, energię, pewność siebie. Chociaż to w sumie zależy jakie futro masz. Ogólnie to spróbuj może innego tematu po prostu.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 81 / 10 / 0
29 maja 2021LetniOgrod pisze:
Chyba fanem fety nie zostanę, bardzo denerwuje ta ciągła gotowość do działania aż niekiedy zastanawiam sie czy to nie jest niepokój, przez brak euforii zastanawiam się jaka jest przyjemność robienia na tym ciągów.
to dobrze nawet jak Cie - "denerwuje ta ciągła gotowość do działania"-feta ma dużo skutków ubocznych(na dłuższą mete)

ktoś raz napisał w wątku; morfina(czy oxykodon) -"że denerwuje go to ciągłe przysypianie po opiatach" %-D %-D - analogicznie - też dobrze, bo może nie wpuści się w opiaty...
  • 230 / 26 / 0
dostałem 10 gram pasty zamiast włada super wywala ale o 3 razy myslalem ze zejde do tego klony xanax alko zioło wiatrak 6 godzin na twarz i blokowanie zwala nie zabija puchna flaki po tym speed niemiecki dzięki za pastę :D

Scalono | 909

Zioło wymiata mi dosłownie głowe z pregą 900 mg w nos i xanax 2mg potem 4mg klona speed do tego zmiecniony z planszy z flakami ciężkimi i dnia zapominasz co było, po baklofenie odpiertala jak po MDMA jak sie z klonem polaczy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.