Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
24 maja 2021Wrzos34 pisze: Czy to normalne że po zjedzeniu 1g nie na raz oczywiście, zasnąłem dopiero 30h od wzięcia ostatniej kreski, i to tylko na 3 godziny.Przed braniem nie spałem, łącznie nie spałem 60h udało mi się zasnąć na te 3godziny.
mam tabletki Adderall o szybkim uwalnianiu ( IR ). Czy rozgniatanie takich tabletek i bardzo dobrze zmielenie ich w proszek będzie dobrym pomysłem do zaaplikowania do nosa ? Czy efekt będzie taki sam tak jak w przypadku amfy z ulicy ? Niby amfetamina medyczna to powinna być najlepszej jakości, ale takie eksperymenty jak rozdrabnianie tabletki amfy i do nosa to nie robiłem jeszcze :) Pozdro :))
29 maja 2021LetniOgrod pisze: Chyba fanem fety nie zostanę, bardzo denerwuje ta ciągła gotowość do działania aż niekiedy zastanawiam sie czy to nie jest niepokój, przez brak euforii zastanawiam się jaka jest przyjemność robienia na tym ciągów.
ktoś raz napisał w wątku; morfina(czy oxykodon) -"że denerwuje go to ciągłe przysypianie po opiatach"
Scalono | 909
Zioło wymiata mi dosłownie głowe z pregą 900 mg w nos i xanax 2mg potem 4mg klona speed do tego zmiecniony z planszy z flakami ciężkimi i dnia zapominasz co było, po baklofenie odpiertala jak po MDMA jak sie z klonem polaczy
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.