Jak napisałeś, zwiększa możliwości treningowe, ale i utrzymuje dłużej "napompowanie" po treningu + odżywia fizycznie mięśnie, co daje odczucie siły, braku zmęczenia fizycznego, a co za tym idzie pośrednio i psychika lepiej pracuje.
Tyle, że u mnie takie poczucie "siły" po kreatynie i treningach objawiało się właśnie nadmierną agresją, chęcią spożytkowania tej fizycznej energii gdzieś jeszcze poza treningami, bo to nie jest takie odczucie jak przy fizycznej stymulacji przez OUN.
Tyle, że u mnie takie poczucie "siły" po kreatynie i treningach objawiało się właśnie nadmierną agresją
1) Jak duży staż w ćwiczeniu na siłce bez kreatyny miałeś?
2) Podziel się namiarem na dostawcę tej "kreatyny" ;)
Trzeba tylko uważać na pikawę jeśli bierze się w większej dawce niż zalecana, no i trochę ciężko zasnąć jesli się późno wzięło. Jedyny mankament to niska (500mg / porcja) zawartość beta-alaniny, ale są tam składniki pełniące podobną rolę.
kiper pisze:Obecnie suplementuje się witaminą b6 w dawkach ~150 mg i chciałbym się dowiedzieć z czego wynika ten niesamowity wpływ na sny, no dosłownie bardziej realne niż rzeczywistość. Prócz tego zauważyłem, że alkohol mnie upija szybko, ale za to dużo bardziej energetycznie.
Żeby przywrócić cykl spania naturalny nada się melatonina?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.