Powód: Zakaz dyskusji o vendorach poza działem Sprzedawcy+.
Jak się okazuje na moim przykładzie dorzutki po 1h czy nawet 4/5h nic nie dają. Czuję efekt odwrotny. Ogarnia mnie zmęczenie i zaczynam ziewać a ciśnienie i tętno bardzo spadają. Co jest tego przyczyną? Spadku apetytu też nie uświadczyłem. Może jest i nawet większy.
Dzisiaj poszły dwie czerwone łyżeczki 4-F-MPH ok 11 i o 18. O ile poranna dawka dała się odczuć zauważalnie bo wstałem rano niewyspany i obolały to dochodzę do wniosku ostatecznego że dorzutki zamulają potwornie i wycofuję się z nich. Skoro 4-F-MPH to DRI to co warto dorzucić z supli aby działanie było jeszcze lepsze? Posiadam Nacetyl tyrozyne. Przydatna? Pomijam witaminy i minerały i odpowiednią diete i aktywnosc fizyczną bo to mam zapewnione.
Co ile dni polecanie robić przerwy od 4FMPH żeby tolerancja nie rosła tak szybko?
Będę wdzieczny za odpowiedzi
essen pisze:[...]
Jak pierwszy raz zapodałem czerwoną to czułem lekki pierdolnik w głowie i naprawdę mocną stymulację. A co ciekawe uczę się od niedawna żonglowania :P i miałem problemy żeby nauczyć się jednego tricku wcześniej, więc postanowiłem spróbować pod wpływem i zaczęło wychodzić więc taki mały bonus. :)
1) Czy jest mi ktoś w stanie zapodać fixa jak to fajnie do kapsułek rozłożyć bez wody? Od razu mówię że waga którą mam na stanie pokazuje najmniej 0.1g, czyli wybitnie się nie sprawdzi, a na oko dzielić 1g na 50x 20mg to też kiepska opcja :X
2) Czy dawka 20mg będzie odpowiednia? Przeznaczenie kapsułki to wrzucić rano i cały dzień na wysokich obrotach pracować, no, cały dzień "roboczy" - tak to ujmijmy.
Czekam na odpowiedzi, hyperrealowa braci, ratuj!
Wiesz co, 20mg to duuużo za dużo. A przy tych załóżmy 5mg jak wrzucisz rano to pewnie około 17 byś musiał poprawić, ale wtedy będzie kłopot ze snem, więc wtedy możesz zapodać sniffem, który szybciej puszcza i lulu :)
EDIT1: I pamiętaj, lepiej wrzucić troche za mało i poratować się kofeiną, niż cały czas troche za dużo i ratować się GBL :-D
EDIT2: Ewentualnie odmierz na swojej wadze 100mg, i potem podziel na 20 (dla bezpieczeństwa nawet 25-30) równych malutkich kreseczek, zapamiętaj jak wyglądają takie ilości i wrzucaj w tabsy.
[cut]
Powód: Edycja
Mój kumpel, o którym już wcześniej w tym wątku pisałem, stał się tak zagorzałym fanem 4f-MPH, że teraz właśnie skończył torbę 1g, którą przerobił... w 30 godzin
Kto da więcej?
W ramach harm reduction jeszcze postaram się jego komentarze odnośnie stanu psycho-fizycznego w takim stanie przekazać.
Pozdro Siostry i Bracia!
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.