Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile najdluzej grzales?
Max tydzien
79
36%
2-3 tygodnie
19
9%
ponad 4 tygodnie
21
10%
ponad 3 miesiace
14
6%
ponad pol roku
33
15%
nie licze juz
55
25%

Liczba głosów: 221

ODPOWIEDZ
  • 987 / 38 / 0
Wczoraj wziąłem ostatni raz i był to ten 9 czy 10 dzień. Czyli jeszcze nie tak źle. Jednak ciśnienie było mocne by jeszcze chociaż dzisiaj przygrzać trochę :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
3.dni bo nie klepalo

W 3 zadziałało ale podziekowalem

Uwaga! Użytkownik lubi3p4lic jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
To się ciesz, bo to cholerstwo mocno uzależnia.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 11 / 0
2 tygodnie co drugi dzień. Właśnie zakończyłam ten ciąg, bo pojawił się skręt.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Co 2 dzień to jeszcze nie ciąg jest :P Jakby tak uznać, to musiałbym zaliczyć 2 tygodniowy ciąg, bo po 10 dniach grzania zrobiłem dzień przerwy i jeszcze 4 pogrzałem :D
  • 62 / 2 / 0
Dlaczego uważasz że to nie jest ciąg? Regularne branie nawet co 2 dzień jest kurwa ciągiem. To że nie codziennie niczego nie zmienia. Żeby "przerwę" od kody można było nazwać "Przerwą" muszą wystąpić objawy skręta. Często ten jeden dzień "przerwy" jest do przeżycia a od następnego zaczyna być ciężej ale wtedy wszyscy wiem co się dzieje....
  • 306 / 15 / 0
Mój najdłuższy ciag to 3dni, jeden dzień przerwy, 3dni i tak trzy razy niby ciag niby nie(w porównaniu do osob co wala x dni, tygodni, miesiacy pod rząd)
  • 987 / 38 / 0
@CodeinieCups, całe życie w błędzie :D
Dla mnie ciąg to ciąg, walenie dzień w dzień. Zrobienie sobie dnia czy dwóch przerwy zakańcza ciąg. Jak ktoś zaczyna brać kodę i bierze 3 dni z rzędu to nie dostanie skręta jak ją odstawi. Ostatni raz brałem przedwczoraj wieczorem, wczoraj nic, a dzisiaj wieczorem, koło 23 przygrzeję, bo zaczynam się czuć nieprzyjemnie. Każdy może mieć inną definicję ciągu, dla jednego to dzień w dzień, a dla drugiego jednodniowe przerwy też się liczą. A tak ogólnie to "kurwa" wyluzuj %-D
  • 2199 / 366 / 0
2 dni..
i tak.. miałem skręta.
Na początku wiadomka: jelita dostały w palnik, nie da sie wysrać.. Ale jak puściło..
ja jebie.. sranie, rzyganie, ból kości, słabość, mroczki, mega chujnia.
Prosze nie pisać bzdur, że po krótkim stosowaniu nie będzie skręta, bo wcale tak nie musi być.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 293 / 41 / 0
Dziwna sprawa z tymi ciągami. Wcześniej leciałem maksymalnie miesiąc.
Później stale przyjmowana dawka przestawała działać, a zwiększona robiła mnie inaczej niż lubię.
Teraz leci mi trzeci miesiąc jak codziennie biorę kodę, 600mg dobowo grzeje aż miło.
Muszę coś z tym zrobić bo to może się źle skończyć.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.