Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Jeśli mam co to pierwsze po co sięgam rano to alkohol. Zazwyczaj na kacu :-D Jeszcze nigdy nie wymiotowałem rano. Jak to jest w ogóle możliwe? Jeden koleś tak ma i w sumie się śmiejemy z tego :-p
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 381 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
kwik763 pisze:
Jeszcze nigdy nie wymiotowałem rano. Jak to jest w ogóle możliwe? Jeden koleś tak ma i w sumie się śmiejemy z tego :-p
Tu się nie ma z czego śmiać, bo jak wymiotujesz w trakcie picia to chociaż jest czym a rano to jest tylko sama żółć. Nic przyjemnego, zapewniam.

Poprawiłem cytat. mrstothet.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 152 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zyrtec »
kwik to chyba jakiś 15-latek, który będzie inaczej gadał jak się porządnie wjebie i pochleje lat kilka... Co do wymiotowania to ja również nie znam tematu, zresztą jak każdy alkomat- nie rzygam. Raz sie porzygałem w ciagu ostatnich kilku lat ale wtedy zmieszałem ciężki zacier z piwami o mocy 9%- sporo tego było i bardzo cięzkie na żołądek. Innym razem też się porzygałem, wtedy waliłem browary i swojskie wino z mineralką(bardzo słodkie) a z racji ze watrobe mam mocno zjebaną więc mój organizm nie jest przyjąć tylu toksyn na raz- kiedyś byłem twardszy ;-)
  • 438 / 14 / 0
zyrtec pisze:
kwik to chyba jakiś 15-latek, który będzie inaczej gadał jak się porządnie wjebie i pochleje lat kilka...
:emo: Jesteś beznadziejny stwierdzać po jednym poście ile mam lat. Sam zapewne nie masz więcej niż mi przypisujesz. Ogarnij się. A w alkohol jestem wjebany. Każdy pieniądz wydaję na piwo. Jest mi z tym źle ale cóż staram się. Dzisiaj drugi dzień bez piwa :cheesy:

• 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
heheee kwik kwik widze sie przerzuciłeś z szutru na alkoholllll. tez zauważyłem w środowisku starych porobieńców, że każdy teraz jest wkurwe alkusem, a feta to dodatek tylko. i zawsze chleją.
Maisssterrr qrwy
  • 438 / 14 / 0
Nie wiem czy można stwierdzić że się przerzuciłem. Po prostu jakoś samo tak z siebie wyszło ale alkohol zaczynam rzucać bo w moim skromnym przypadku zauważam po nim większe skutki uboczne niż po fetungu. Trzeci dzień bez piwa. Jestem z siebie dumny. A takie jabole to już w ogóle ryją całego człowieka. Zjeb po fecie to w moim mniemaniu nic niż kac po jabolach.

• 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
A takie jabole to już w ogóle ryją całego człowieka
dają po piździe konkretnie ,kiedyś miałem okres co wypijałem piłem po 2,3 na dzień teraz zero
czasem jeszcze zgaszę dla smaku jednego na miesiąc.
  • 438 / 14 / 0
Właśnie z tym "ryciem" po jabolach zastanawia mnie jedno. Czego to jest wina? Alkohol to alkohol. Czy odpowiadają za to siarczyny które w nich są? Znalazłem takie coś http://greenworld.serwus.pl/news/siarczyny.htm . W sumie pierwsze co wyskoczyło na googlach :-p Po przeczytaniu tego nic nie wynika na to że to właśnie siarczyny powodują takie efekty ubocznie dnia następnego.

• 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maly1 »
U mnie klasykiem w czasach gimnazjalnych był Keleris z biedy, poźniej Warka - Owoce Leśne lub Pożeczkowa :D pił ktos ? pierwszy łyk był dla mnie ambrozją xD ostatnio piłem Amarene takie sobie...aha Beczka Wiśniowa była wyśmienita ale teraz nie moge jej dostać.
  • 438 / 14 / 0
Beczki wiśniowe mam w pracy (pracuję w hurtowni alkoholi).

ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.