Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Rozważ użycie do uśpienia się czegoś, co ma krótszy okres półtrwania.
hennessy pisze:Będziesz jeszcze pod wpływem.
Rozważ użycie do uśpienia się czegoś, co ma krótszy okres półtrwania.
Aktualnie nie mam nic innego, miałam etizolamy i diklazepamy ale ten pieprzony woreczek z nimi mi się zgubił..klapa.
ts1 pisze:czy na was to bezno też działa tak strasznie usypiająco? wczoraj nastawiłem w chuj głośny budzik na 6:30 i nie pamiętam czy mnie nie obudził czy wyłączyłem i poszłem spać, dzisiaj podobnie, nastawiłem na 7:30, kazałem ojcu mnie obudzić jeśli nie wstanę, wstaje a tu 21:00, tylko że późno spać chodziłem przez pracę, gdzieś o 2-4, ale zawsze dawałem rade, poza tym pozałatwiałem trochę spraw których normalnie po prostu mi się nie chciało
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.