Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1934 / 108 / 0
moze ty zawsze badasz plyn ale kiedys od kogo bys nebral dzialalo tak samo, od kogo bys nie bral dzialaly ustaone przez siebie dawki, bez wzgledu na towar i sprzedawcoww GBL to byl GBL siekalo cie 1,5 ml i od kogo bys nie bral to siekalo cie dalej te 1,5ml i dla kazdego podobne bylo dawkowanie,dawki dzialaly praktycznie na wszystkich tak samo.. czyli minimalnie 1,2ml - 1,5ml dosc mocno ale jeszcze bez obaw mozna wyjsc do ludzi i 1,8ml bardzo mocno juz na pograniczu snu ale jeszcze do ogarniecia, a teraz gimbusy kupuja "gbla" i zacieszaja ze po 3-5ml cos tam czuc ... fakt czuc ale tylko jak sa ruchani w odbytnice !!!!
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 189 / 2 / 0
Czasy basfa jeszcze rok temu mozna bylo go dostac i wlasnie o tych 1.5ml pisze, teraz sytuacja troche inaczej wyglada dlatego badam kazdy plyn bo to jedna wielka niewiadoma co nieznaczy ze kupuje to co po polskch stronkach krazy. Ost plyn kraj wiatrakow, przed ostatni slawny z ogloszen i roznice w dawkowaniu byly.
Ostatnio zmieniony 14 października 2013 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 360 / 0
Ja na poczatek imprezy zawsze 1,2ml-1,5ml i pozniej dolewki co 2h-2,5h 0,8ml-1ml. Ta pierwsza dawka najpierw na wejsciu odpreza i rozleniwia a pozniej pokazuje pazur i muzyka lepiej wchodzi, tanczyc sie chce. Dalsze polewki powoduja przedluzenie tego stanu. :*)
  • 48 / 1 / 0
Normalna dawka:
1,5 - na rozluźnienie
3-3,5 - na sen

Największa:
4ml - na sen - niestety rzygałem. Dziwne troszkę bo dawka 3,5 jest ok, nie czuję się po nieja ani źle ani nie mam żadnych problemów, tymczasem 0,5ml więcej i ból brzucha i wymioty... Podkreślam również że GBL pochodził z tego samego "pojemniczka" ;)
  • 41 / / 0
Moje używanie zależy od tego czy jestem w ciągu, czy nie.
W ciągu - rano 2 ml, potem co dwie trzy godziny - 1-1,5. na sen 3,5 co daje 4 godziny jako takiego snu.
Bez ciągów (na imprezach) - 2,5 ml i ewentualnie jedna dolewka w tej samej dawce za parę godzin
  • 76 / / 0
Ostatnio dolewki robiłem co godzinę połowę pierwszej dawki, ale nie wiem czy to dobry sposób: po drugim-trzecim dolaniu łapała znaczna senność, czego nie doświadczałem przy polewaniu co 1,5-2h, ale może to być wynikiem czegoś innego, za mało doświadczony jestem w tym temacie, a aktualnie nie ma z czym eksperymentować :/
Natomiast z autopsji, bolesnej z resztą, wiem, że nie należy lekceważyć sobie skuteczności tego magicznego płynu: raz mi się zdarzyło, że po tym jak pierwsze polanie mnie nie ruszyło, jak mi się zdawało, wcale, to po 30minutach dolałem sobie taką samą ilość, już wtedy było źle, ale do tego parę kolejnych nieregularnych polań i noc skończyła się bez zalegnięcia w jakimś nieciekawym miejscu tylko dzięki dobremu kumplowi który mnie doholował, przekonałem się wtedy że można iść śpiąc... Jak napisałem - raz i nigdy więcej - wróciłem do wcześniej ustalonego dawkowania z zegarkiem w ręku :)
  • 50 / 1 / 0
Jakie dawki powodują u Was sen? Tu mam na myśli sen taki jak zgon po alko czasami, zupełna utrata świadomości, mogą Tobą rzucać po pokoju i się nie budzisz. Pytam dlatego, że z tego co tutaj czytam, sporo osób ma taki jakby przerywany sen, stanem nieprzytomnym bym tego nie nazwała. Zastanawiam się jaka dawka powoduje właśnie taki hardkorowy zgon...
  • 906 / 36 / 0
Ja chyba nigdy takiej dawki nie zażyłem bo to mimo wszystko głupota, ludzie mówią że od 2.5-3.5ml, ale dużo zależy od organizmu, tolerki, sortu, niektórzy mogą zasnąć już po 2ml, inni po 4.
297 dni czystości (05.01)
  • 989 / 76 / 0
Ostatnio zrobiłem 2,5ml. Po 2 godzinach dolałem tyle samo i zaczęły się noddy. Piękny stan lecz mdłości przeszkadzały w cieszeniu się nim. Jednak i tak jak na razie alko stawiam wyżej niż giebla.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 27 / / 0
My (mój facet i znajoma) "wieki" temu kupiliśmy 100ml. Żadne z nas nawet papierosów nie pali, zero nałogów, czasem tylko piwko - więc testowaliśmy na spokojnie :)) Po paru miechach małe wnioski: My dziewczyny po 2x po 1ml w odstępie 15min = lekka senność, zero odruchów wymiotnych, ogólny lajcik. Raz na próbę 2x po 1,5ml i blisko wymiotów, spora senność. Facet, 2x1,5 z przerwą 15min i spora senność, skok libido, lajcik i małe zawroty głowy, ale bez chęci wymiotów. Ogólnie nic nowego, chcieliśmy tylko się podzielić naszymi doświadczeniami. Nałóg chyba nam nie grozi, bo przez parę miechów RAZ w tygodniu po max 3ml i tyle, nie kusi, nie ciągnie...fajna rzecz na chwilowe stresy, brak snu czy nerwy. Piliśmy z pepsi albo piwkiem, co dziwne w miarę kolejnych prób co tydzień - smak coraz bardziej wyczuwalny :/ sort ten sam...pozdrawiamy
Są kobiety pistolety!
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.