Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 679 / / 0
jak myślicie, 10mg metoksy podbije kodeine?
  • 3363 / 355 / 0
polecam 20mg 2h przed, pozniej koda. lub na zjezdzie kody tez mozesz dojebac szczypte MXE. bardzo polecam ten miks. mozg = rozjebany.
  • 679 / / 0
a kto przewodzi? bo metokse chce tylko żeby podbić euforie kody
  • 6190 / 439 / 12
Ja robiłem kiedyś 30mg sniff + po 10 min. wypite 450mg kody z Antka. Bardzo wesoło, bardziej opiatowo, niż dysocjacyjnie.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3206 / 176 / 0
Starczy nawet mniej metoksy, na 30mg występuje już denerwujące (w miksie z kodą) poczucie ciała
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 679 / / 0
a ktoś wie jak z morfiną by taki miks wyglądał?
  • 3206 / 176 / 0
Tak samo. Metoksę najlepiej wrzucić chwilę przed wrzutką opio. Uważam, że 15-25mg jak najbardziej starcza

baw się dobrze, miks opio+antagoniści nmda jest mocarny
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 1 / 0
Wracając do moich doświadczeń, niedawno zrobiłem mix 80mg MXE + karton 25D-NBOMe. Nie powiem, było nieźle, aż trudno mi to było ogarnąć, no i mocno czułem ten dysocjacyjny podkład, ale wciąż nie wydaje mi się, aby to była ta pełna dysocjca. Cały czas liczę na coś takiego, jak leżenie w łóżku przy muzyce i zwiedzanie innych wszechświatów. Poza tym CEVów praktycznie nie doświadczyłem, a działanie metoksy ograniczyło się do tego, że psychodela sięgnęła granic absurdu. I tu moje pytanie- czy jest to możliwe, że po prostu mam taki organizm i MXE nie pokaże mi tego, co pokazuje innym? Czy jest w szczególności możliwe, aby po większych dawkach nie doświadczyć potężnych CEVów?

Zostało mi jeszcze trochę tej metoksy i zastanawiam się nad dawką 100 lub więcej...
Don't take drugs... too seriously.
  • 62 / / 0
Jak łączenie z DOC?

Mam zamiar kolo godziny 11 wrzucic doca, pozniej wieczorem MXE i w sumie planowałbym też zasnąć. Bezpieczne było by wspomaganie sie alprazolamem przed snem po takim dniu?
  • 2334 / 9 / 0
Raczej nic zlego sie nie stanie.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.