Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1743 / 25 / 0
Sok grejfrutowy fakt, ma niskie pH i działa w taki sposób, że (nie będę tu chemii rozpisywał) wydłuża czas metabolizowania leków dlatego poniekąd "podbija" ich działanie.
Kiedyś piłem taki sok z alprą, ale obecnie przerzuciłem się na pomidorowy (głównie dlatego, że chlam i mam mało potasu...)
  • 203 / 1 / 0
Ja jem kolny tylko do pracy bo mam stresujaca troche(myje szyby w wiezowcach) ,moze juz jestem troche wjebany ale jak nie jem kilka dni(nie pracuje codziennie) to nie czuje tych wszytskich symptomow ,a jeszcze ze tak zapytam z ciekawosci co to zimny indyk?
  • 1033 / 7 / 0
odstawienie nagłe, bez uprzedniego stopniowego zmniejszania dawek i chuj
  • 203 / 1 / 0
ano krotklo i zweizle ,a wiec to mnie czeka
  • 1047 / 22 / 0
nie, jesli szczerze porozmawiawzszy z doktorem ojasnisz mu sytuacje

koniec-alpro-rolko i inne gowna ciagu, moi drodzy niedlugo wystartuje cala soba, zero uzywek, niewykluczajac tytoniu i alkoholu bo mieszkajac z alkoholikami ciezko nie pic, a fajka na odstresa mmm

a mialam kilka miechow emu taki okres, fajnie bylo, trwalo nawet 5 dni!

klony sa boskie, jak zlazisz z alpry albo gowno a nie dzialajacego relanium ktore po paczce dalej mnie telepie, no, to klon jest idealny, ale co ja bede pisac, ja mentolu pod jezykiem nie czuje i nie poczuje dlugo, preferuje inne smaki
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 509 / 2 / 0
Masterfilter pisze:
odstawienie nagłe, bez uprzedniego stopniowego zmniejszania dawek i chuj
+ bez substytucji, a substytucja to ratowanie pizdy (niektórzy mówią: dupy) mniejszymi dawkami/dawkami słabszych substancji :-) I to jest naprawdę "i huj".
Ale...
Banshee ma rację. Siadasz przed magikiem i jedziesz szczerze, bez historii o napadach lęku fabuły dowolnej, tylko mówisz prawdę, albo nawet więcej, niż prawdę; generalnie zauważyłem taką prawidłowość: im większego degenerata z siebie zrobisz przed magikiem tym hojniej ten-że sypie bibułami :-)

A w ogóle to nie lubię klonów.
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 203 / 1 / 0
Jesli tak kominowac musicie jak przyslowiowy kon pod gorke to tylko pozostaje wam pozazdroscic mi mojego lekarza.Czasem nawet jakas znizke daje
  • 509 / 2 / 0
A Tobie nam skilla ;-) Lekarza kiedyś zabraknie, dużo bezpieczniej jest potrafić poradzić sobie w każdej sytuacji.
  • 1743 / 25 / 0
Fakt, jedno źródełko w szczególności przy klonidłach czy alprze to sprawa nieciekawa... ;-)
  • 509 / 2 / 0
nutella-cole pisze:
Fakt, jedno źródełko w szczególności przy klonidłach czy alprze to sprawa nieciekawa... ;-)
w szczególności przy klonidłach czy alprze :finger:

Źródełka wysychają szybciej, niż łzy kibiców Falubazu po niedzielnym finale.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.