Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Pierwsze parę minut to delikatnie ciarki na głowie, potem czysta stymulacja i pewność siebie. Szkoda tylko, że wacek mały. Na serce siada dosyć mocno na początku. Niewątpliwym minusem jest to, że się człowiek poci i jest trochę zimno w kończyny. Po 15-20 minutach się stabilizuje. Duża ochota na dorzutkę. Brązowy kolor może sugerować zawartość bromu, niedokładnie oczyszczony produkt.
Ogólnie polecam (alfy nigdy nie waliłem, więc nie mam porównania - ogólnie z BK tylko 4-MMC, 3-MMC, 4-BMC)
PS Biorę codziennie 1200 mg piracetamu, więc dawkowaniem się proszę nie sugerować.
EDIT: Świetnie rozpuszcza się w alkoholu (wódce).
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Da się na bani skupić, np. na książce?
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Ze stymulantów b-k, prócz różnorakich amfetamin próbowałem a-PVP, 4f-PVP, etkatynon, metkatynon, pentedron, MPA, 4MMC, 3MMC i 4-CMC.
Za niedługo jak nie wejdzie spróbuje z dawką 50mg.
Myślę, że podobne do alfy, troche słabsze, ale też troszkę bardziej noradrenalinowy. Schiz nawet po a-pvp nie miałem więc do tego się nie odniosę
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.