Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 720 / 12 / 0
Zalezy jaki masz sort 25C, jezeli dobry to 1,2mg+20hometa ladnie cie wypierdoli :).
Ja bym zrobil tak: najpierw homet a po 20-60 minutach dorzucal 25C. Ale sa tez tacy ktorzy najpierw rzucali 25C a potem hometa, ale 25C dosc szybko, (podobno, nawet bardzo)i duzo mocniej robi tolerke niz takie np tryptaminy.
  • 1931 / 318 / 0
Jak to z tymi kartonami jest, że.czasem ni działają lub.działają tylko słabo-bez tolerancyi?
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 720 / 12 / 0
Psychodeliki sa kaprysne z natury, ale w wiekszosci przypadków sort jest kiepskiej jakosc poprostu. I to jest głowna przyczyna Chujni
  • 2881 / 302 / 0
Skoro lubisz moc dwóch kartonów to bierz dwa kartony i dorzuć tego hometa,(homet i od razu 25c na dziąsło bym polecił) będziesz miał fajniej niż zwykle, a dawka 20mg hometa to nie jest jakaś duża dawka by od razu rezygnować z drugiego kartonu ; )
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1931 / 318 / 0
PuTTy pisze:
Psychodeliki sa kaprysne z natury, ale w wiekszosci przypadków sort jest kiepskiej jakosc poprostu. I to jest głowna przyczyna Chujni
no a jeśli to jest.ten sam sort
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 720 / 12 / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
Skoro lubisz moc dwóch kartonów to bierz dwa kartony i dorzuć tego hometa,(Homet i od razu 25c na dziąsło bym polecił) będziesz miał fajniej niż zwykle, a dawka 20mg hometa to nie jest jakaś duża dawka by od razu rezygnować z drugiego kartonu ; )
Jak zarzuci wszystko naraz to rush-bl moze go troszke przerosnąc na wejsciu, choc niekoniecznie.
  • 4 / / 0
A co sądzicie o połączeniu 2C-P około 10-13mg z 25c 1,4mg ?
  • 720 / 12 / 0
Mysle ze bedzie bardzo euforycznie, ale BL moze cie poprostu ZAGNIEŚĆ. Stymulacja bedzie potężna, bankowo.
No i bedzie ciezko fizycznie. (odczucia stosunkowane do mojej osoby). Ja osobiscie bym odpuscil takie cos, ale do odwaznych swiat nalezy.

Ale tobie niekoniecznie musi cos doskwierac. Mysle ze euforia i audio wynagrodza ci to po stokroc, jezeli sie na to porwiesz.
  • 46 / / 0
Takiego motywu nie znalazłem, a ciekawi mnie czy to w ogóle ma sens. Ostatnio zasmakował mi pentedron, i kilkukrotnie wcześniej przez ostatni rok zażywałem różne NBOMe, ale zawsze dziąsłowo.

Wpadłem na pomysł, żeby sobie rozpuścić kartonik 800mcg 25C-NBOMe, i dodać go na ~200mg pudrowatego pentedronu, zostawić do wysuszenia i donosowo zapodać ~50mg. Mam jednak wątpliwości co do działania b-k i fenki razem, żadnych ciężkich fizycznych jazd po tych środkach zażywanych osobno nie mam.
let's go down the waterfall. have ourselves a good time. it's nothing at all
nothing at all
nothing at all
  • 3363 / 355 / 0
Odradzalbym, ale swiat do odwaznych nalezy. 200mg pentedronu na 800mcg nBOMe? Ja robilbym na 100mg pentedronu.
Trip moze byc nieprzyjemny po przestaniu dzialania pentedronu ktory powoduje niemily zjazd.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.