Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 274 / 3 / 0
czy w ktoryms z sklepow z rc mozna teraz dostac DOM?
  • 363 / 2 / 0
6 mg karton z zupka pomidorowa.

Cudo.

Zaskakujaco glebokie dzialanie, substancja podobna faktycznie do LSD, ale bardziej jednak do 25D i 2C-D oczywiscie, mocna stymulacja, zajebste OEV/CEV, duchowe i silnie introspektywne tripy w pelni osiagalne

a pomyslec, ze to na tolerce, taki rozpierdol.

Bardzo gleboki szczyt peaku, a potem pare godzin pozniej taka sama wszechmoc - pierwsze odsluchanie nowej plytki Carbon Based Lifeforms.

Swietna substancja, naprawde zajebiscie mnie zaskoczyla (moca).
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 16 / 0
czyli nie bawić sie w żadne połówki tylko odrazu calak? :)
  • 3127 / 27 / 0
Zauważ - tolerka. 3mg to dla wielu osób może być za dużo.
High, how are you?
  • 363 / 2 / 0
kapp, jesli dobrze pamietam, z mniejsza tolerka probowal 2mg i z jego opisu wynikalo ze mial slabszy trip niz 3mg moje na tolerce. Wiec bierz 3/4, jesli boisz sie calaka
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Wcale nie miałem tak słabo :) tylko wizuale nieco słabsze ;] To też nie świadczy o tolerancji na niektórych doxy wogóle nei działają wizualnie znam wiele takich przypadków , domyślam sie ze po 3 mg będzie bardzo mocno.
  • 1474 / 16 / 0
Nie boje sie calaka, ze względu na trip, ale nie chciał bym zeby mnie bl zniszczył... No ale w razie czego w pogotowiu benzo i captopril jest...

Ja na tą chwile jestem około tygodnia po tripie na LSD więc zanim DOB do mnie dojdzie można jako tako tolerke wykluczyć. A, że będzie bardzo mocno po 3'ech mg to dobrze w końcu o to chodzi w psychodelikach żeby dobrze po mózgownicy skopały hehe.

Wole aby było ciut mocno niż mieć niedosyt, że za słabo...
  • 363 / 2 / 0
3 mg DOB to niby duzo, a bylo zupelnie lekkie w porownaniu z 9 mg DOMu, ktore jest niby duzo, wiec mysle, iz zakladanie, iz na kazdy DOx metoda analogii sobie przewidziec mozna jak to bedzie dla ciala, to blad.

muzyka po DOMie to cudo.
  • 634 / 4 / 0
Przekonałeś mnie ;] Dzięki za fachową pomoc ;)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 16 / 0
Ja po 3mg DOB czułem tylko delikatną stymulacje... Zresztą na mnie jedynie DOM działał zadowalająco dopiero z DXM (6mg + 450mg), reszta jakoś nie chciała klepać jak trzeba. DOI i ważki też nie dawały nic ciekawego oprócz pobudzenia, a gdy podnosiłem dawke to tylko stymulacja stawała się silniejsza, pojawiała się nutka psychodelii oraz sino/blade dłonie, więc pierdole to %-D
Jedyne do czego może z tej serii wrócę to DOC, ale tak z 6-7mg lub DOM 12mg. Doxy mnie nie lubią chyba....
No może jeszcze druga szansa dla DOB, ale nie mniej 6mg.

Kapo jakie Ty jadłeś dawki meskaliny? ;>
Owszem 250-350mg dawało pokręcone psychodeliczne myśli, mocny stan, lecz myślenie klarowne i zero kłopotu z interakcją nawet w trzeźwym i nie bardzo znających się na rzeczy towarzystwie (czujemy się lepsi ;p)
Lecz 500mg na słabnącym działaniu 300mg DXM'u zaczyna równie piękna, jebitnie kolorowa i czasem już nie zabawna hehe rakieta w kosmos własnego umysłu, że tak to ujme :-D Musze spróbować kiedyś solo tak z 600-700mg by sprawdzić jak bardzo zmieni się charakter tripa. Ale to nie ten temat sorki...

Trudno mi sie wypowiedzieć na temat dox;ów jeśli chodzi o klarowność myśli bo jakoś sie ze sobą nie dogadujemy, Ale muszę sie zgodzić z Kapoeirą...
Z mojego całego doświadczenia z psychodelikami to własnie po pierwsze meskalina (kwestia dawki zapewne ;]) i TMA-2 są mistrzami w "psychodelicznej trzeźwości" :-)
Ciekawi mnie jeszcze DOET on chyba też raczej powinien być jednym z tych trzeźwiejszych psychodelików. Zreszta chuj wie mi samemu do trzeźwości daleko, więc moge sie mylić ale ide analogicznie z 2c-t-x...
Ostatnio zmieniony 10 września 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.