Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Porównując n.p do 25C powiedziałbym, że D powoduje zajebistą gorączkę, może trochę bardziej "wyczula" zmysły i ogólnie bardziej wkurwia
Próbowałem do tej pory C D i I i nie potrafię szczególnie określić różnic, bo to właściwie to samo przy trochę innych dawkach.
Dla mnie też C,D i I są bardzo podobne
omnomnom pisze:To słabo. Niedługo właśnie testuję po raz pierwszy 25I i miałem nadzieję na coś choć trochę innego.
Dodam jeszcze, że wersja D sprawdza się do różnorakich przemyśleń "życiowych". Wczoraj kiedy już było po wszystkim, został mi tylko aktywniejszy mózg i przez 1,5h w łóżku rozkręciłem tyle różnych rozkmin, że hoho. Bardzo przydatne narzędzie do układania siebie. Myślę, że wersja D mogłaby znaleźć jakieś zastosowanie w psychoterapiach ;)
omnomnom pisze:Porównując n.p do 25C powiedziałbym, że D powoduje zajebistą gorączkę, może trochę bardziej "wyczula" zmysły i ogólnie bardziej wkurwiaO to to. Mam identyczne odczucia. Powiedziałbym, że 25D daje troszkę inny body high (z tym wkurwieniem z nadwrażliwości, to w moim przypadku strzał w dziesiątkę :D ), ale raczej nie potrafiłbym odróżnić od 25C.Próbowałem do tej pory C D i I i nie potrafię szczególnie określić różnic, bo to właściwie to samo przy trochę innych dawkach.
To słabo. Niedługo właśnie testuję po raz pierwszy 25I i miałem nadzieję na coś choć trochę innego.Dla mnie też C,D i I są bardzo podobne
@oxfordless - teatr super sprawa - polecam takie połączenia, spokojnie podołasz.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.