Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3900 / 245 / 13
Dla mnie też C,D i I są bardzo podobne, ale B już od nich odbiega; Spróbuj tak z 2-3mg %-D
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 377 / 3 / 0
Zaczynasz zachęcać ale jeśli faktycznie wersja B ma być tą lepszą to pewnie spróbuje. Obczaję sobie jednak najpierw wątek i trochę ochłonę w ogóle z nbome, bo zaraz i to zacznie mi uszami wyciekać %-D
Whole life is about "up" and "down".
  • 190 / 1 / 0
Porównując n.p do 25C powiedziałbym, że D powoduje zajebistą gorączkę, może trochę bardziej "wyczula" zmysły i ogólnie bardziej wkurwia
Próbowałem do tej pory C D i I i nie potrafię szczególnie określić różnic, bo to właściwie to samo przy trochę innych dawkach.
O to to. Mam identyczne odczucia. Powiedziałbym, że 25D daje troszkę inny body high (z tym wkurwieniem z nadwrażliwości, to w moim przypadku strzał w dziesiątkę :D ), ale raczej nie potrafiłbym odróżnić od 25C.
Dla mnie też C,D i I są bardzo podobne
To słabo. Niedługo właśnie testuję po raz pierwszy 25I i miałem nadzieję na coś choć trochę innego.
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 377 / 3 / 0
omnomnom pisze:
To słabo. Niedługo właśnie testuję po raz pierwszy 25I i miałem nadzieję na coś choć trochę innego.
No 25I może bym odróżnił od 25C, czy tam D, ale mimo wszystko związki są bardzo podobne.

Dodam jeszcze, że wersja D sprawdza się do różnorakich przemyśleń "życiowych". Wczoraj kiedy już było po wszystkim, został mi tylko aktywniejszy mózg i przez 1,5h w łóżku rozkręciłem tyle różnych rozkmin, że hoho. Bardzo przydatne narzędzie do układania siebie. Myślę, że wersja D mogłaby znaleźć jakieś zastosowanie w psychoterapiach ;)
Whole life is about "up" and "down".
  • 720 / 12 / 0
25C 25I - bardzo podobne dzialanie, tyle ze na 25I sa duzo lepsze wizuale. Oczywiscie wszystkie sub. zarzucane w gronie kumpli z SS do smiechu - zawsze po to bierzemy nbomy i jest kilka godzin soczystej smiechawy. Ostatnuio zrobilem mix 1mg 25C i po godzinie czy dwóch dojebalem 2mg 25I - zajebistu wyzial, total zamiatak %-D. Tylko troche czułem sie zgrzany za bardzo, uwazac na odwodnienie. A wczesniej Tez mixilem 25I+25B i empatia rozkurwiala system, tyle ze nie moglem wydusic slowa normalnego. Teraz moze poleci, ze wzgledu na audio 150mg 6abp+2,8 25D.
  • 9 / / 0
omnomnom pisze:
Porównując n.p do 25C powiedziałbym, że D powoduje zajebistą gorączkę, może trochę bardziej "wyczula" zmysły i ogólnie bardziej wkurwia
Próbowałem do tej pory C D i I i nie potrafię szczególnie określić różnic, bo to właściwie to samo przy trochę innych dawkach.
O to to. Mam identyczne odczucia. Powiedziałbym, że 25D daje troszkę inny body high (z tym wkurwieniem z nadwrażliwości, to w moim przypadku strzał w dziesiątkę :D ), ale raczej nie potrafiłbym odróżnić od 25C.
Dla mnie też C,D i I są bardzo podobne
Ja bym się nie martwił tym, bo tak czy siak najważniejszy jest mózg, s&s itd. Mnie 700mcg 25c-nbome ciekawie porobiło, dużo lepiej niż karton 1,4mg. Nie ma reguł...
  • 285 / 2 / 0
Małe pytanko, mam blotter z podobno 2mg na nim. Czy dawka 1mg jest wystarczająca na średnio-mocną bombę? Czy jakbym zrobił z tego proszek i potem sniff to czy 1mg byłoby mocniejsze niż taka sama ilość pod dziąsłem?
  • 2 / / 0
Testowałem już 25C, teraz po wypłacie zastanawiam się nad zakupem D. Co sądzicie o opcji 1,5 kartonu + kino, ew. jakiś poryty alternatywny teatr? Da się wysiedzieć na miejscu i nie sprawiać wrażenia porobionego ćpuna?
I am a self-archaeologist
  • 3900 / 245 / 13
@vaerisu - 1mg whuj za słabo. Próbuj 2mg. Dawkowanie już było i to nie raz, droga podania tez już omówiona w innym wątku, więc poczytaj i nie śmieć.

@oxfordless - teatr super sprawa - polecam takie połączenia, spokojnie podołasz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 285 / 2 / 0
Parathormon - Jebłem finalnie całość iv, przy czym wczoraj było 25N, więcej w wątku o tejże fence.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.