Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 329 / 58 / 0
11 stycznia 2021Anabolik pisze:
Mało na łapie jak na taką wagę

Ile w pasie ?
Ja bym powiedział, że mało na klatę (chyba że to 110 było x10) przy tej masie i środkach, nawet uwzględniając trening "pod sylwetkę" %-D
  • 959 / 137 / 0
W pasie 93.5 jednak mierzyłem przed chwilą

Od dziś wprowadzam drop sety na ręce, zobaczymy jak efekty i sciskacze do rąk żeby te przedramiona ogarnąć

Wracam po cpaniu więc jak na półtorej miesiąca treningu (inna sprawa że wpierdalam 6. 5 tys kalorii i codziennie zapierdalam godzinę na siłce) to jestem bardzo zadowolony
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
11 stycznia 2021kanabinoid pisze:

Ile w pasie ?
Ja bym powiedział, że mało na klatę (chyba że to 110 było x10) przy tej masie i środkach, nawet uwzględniając trening "pod sylwetkę" %-D
110 w serii na 6 powtórzeń. Maksow nie mierze

Przy jakich środkach? Teść e4d 250 mg to takie środki? XD od trzech dni wrzucam metę, boldenon i więcej teścia. Spokojnie

Jak będzie mi szło tę +2 kg mięśni w miesiąc to będę mega zadowolony
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
No ja 10dzien na Bombie po 1.5miescxnym ciągu i łapka wraca mega szybko wiadomo woda + glikogen ale z 39 na 43 jest skok %-D

Normalnie mam koło 46 także szybko wraca pas 91

Jutro trzecia lotka będzie e5d

Ja lecę 300 enan 300 deca 600 bold
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1899 / 429 / 4
11 stycznia 2021kanabinoid pisze:

Ile w pasie ?
on chce przybrać 2 kilo MIĘŚNIA w miesiąc... chce to zobaczyć na własne patrzałki %-D
Spoiler:
DXM
  • 104 / 18 / 0
2 kg mięśnia, to jest jakieś 5 kg masy ciała, a biorąc pod uwagę SAA, to why not?
Mam jednak inną myśl. 41 w łapie przy 114 w klatce i 93 w pasie? Imho z łapą w porządku jest.
Mistrzu! Jak osiągnąć szczęście?
Nigdy nie spieraj się z ignorantami.
Ależ Mistrzu! Nie mogę się z Tobą zgodzić!
Masz rację!!
  • 959 / 137 / 0
Zajmij się chłopie tym do czego się nadajesz, czyli przerabianiem sudafedu na biedaćpanie rodem z cygańskich baraków a nie męczysz ludzi w tych tematach związanych z kulturystyką. Więcej manganu masz we łbie niż mózgu a próbujesz zgrywać tutaj jakiegoś guru. Do tej pory nic mądrego tutaj nie napisałeś

Przy tych dawkach i środkach które u mnie lecą 1.5 - 2 kg mięsa jest możliwe. Trening push pull legs + 6.5 tys kalorii i jazda.
  • 959 / 137 / 0
11 stycznia 2021duch33 pisze:
2 kg mięśnia, to jest jakieś 5 kg masy ciała, a biorąc pod uwagę SAA, to why not?
Mam jednak inną myśl. 41 w łapie przy 114 w klatce i 93 w pasie? Imho z łapą w porządku jest.
Nie wiem mi się te ręce chude wydają jakieś %-D

Pewnie przez przedramię optycznie to chujowo wygląda
  • 329 / 58 / 0
11 stycznia 2021Marcins96 pisze:

110 w serii na 6 powtórzeń. Maksow nie mierze

Przy jakich środkach? Teść e4d 250 mg to takie środki? XD od trzech dni wrzucam metę, boldenon i więcej teścia. Spokojnie

Jak będzie mi szło tę +2 kg mięśni w miesiąc to będę mega zadowolony
Po przerwie (podczas której ćpałeś) od razu praktycznie wleciałeś na bombe?
Imo robienie tak, to jest trochę marnowanie potencjału środków (nawet jeżeli ma to być sam teść), gdzie samo trzymanie michy i zbudowanie objętości treningowej po przerwie w "naturalny" sposób powinno pójść gładko.
  • 2807 / 364 / 0
41 lapa 114 klata i 93pas ? Bardziej przez pas to może komicznie wyglądać.. oczywiście nie czepiam się każdy robi co chce ze swoim ciałem jego sprawa ale 2kg mięsa w miesiąc? Nawet lądując 6,5 tys. Kalorii itp to musiałbyś łapać z około 5-8kg ogólnej masy ciała żeby było tam z 1,5-2kg mięsa..
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.