Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Mnie przez alfe ten środek nie rusza wcale i wszystkich moich znajomych tak samo
1g na 2 krechy, zarzucone pod rząd - nie było co robić to poszedłem spać -.-
  • 17 / / 0
jako gratis otrzymalem 0,5g eth cata w "mokrym puchu" (swoja droga chcialem go) i sugerujac sie pierwszymi postami tego tematu zaczalem od malej kreseczki jak sugerowali inni ~50mg i? i totalna klapa stymulacja na granicy placebo bardziej sedacja :D kolejna sciezynka i wciaz nic a nic chociaz dolozenie do tego niewielkiej ilosci pentedronu podzialalo zajebiscie.

wlasnie do porannej kawy sciagniete 2 narty (swoja droga niemilosiernie wali po nosie a bardziej na styku podniebienia a nosa) na te chwile oceniam jako przyjemna lekka stymulacje jako ze zbieram sie do szkoly to wydaje mi sie odpowiednia

i w sumie jakie dawki jedni pisza ze po 50 super a drudzy ze po kilkaset wala
  • 58 / / 0
Oral czy sniff najlepiej?
  • 561 / 40 / 0
Swoja przygodę z ketonami po delegalizacji mefedronu zaczynałem na etkatynonie podobał mi się ale po przerobieniu prawie wszystkich substancji z ten rodziny powiem szczerze ze jest najmniej warty uwagi :wall:
  • 19 / / 0
Substancja moim zdaniem nie warta uwagi jest dużo lepszych możliwości za tą cene.... Kiepskie działanie, dość spore zejście i kiepski stosunek cena - jakość.... Mówie o tym mokrym puchu dostepnym teraz bo jak miałem kryształki jakies 2,5 roku temu to o ile dobrze pamietam działo to o niebo lepiej....
  • 3007 / 7 / 0
Napisze mi ktoś bardzo może się "pogryźć" eth-cat z 2C-P, miks lub dzień po?
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
Próbowałem kilkakrotnie sniff (sort puder) w różnych dawkach (zwykle zaczynając od 100 lub 110 mg + dorzutki po kilku godzinach). Całkiem przyjemne działanie wejście dla mnie dość euforyczne ale na mnie zwykle dość mocno działają substancje psychoaktywne, znajomy przy tej samej dawce nie odczuwał jakiś specjalnych przyjemności przy rozpoczęciu działania. Bardzo miło się rozmawia w czasie działania, mogłem się bardziej otworzyć, ponadto odczułem dość mocne empatogenne działanie. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie dość męczący, nieprzyjemny zjazd - da się przeżyć ale odechciewa się wracać do substancji przez jakiś czas. Próbował ktoś podania per rectum? Jak wygląda dawkowanie i profil działania tą drogą?
"cat may go,' said the Lizard's"
  • 226 / 8 / 0
Podobno słabiej działa niż sniff (tak pisał Modyfikowany Bigos kiedyś)
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 596 / 1 / 0
Dość niepokojące skutki wyszły po moim ostatnim maratonie 3 dni temu, etkatynon drogą i,v. 4x jakieś 150mg-200mg .
Po tym maratonie do teraz odczuwam wyrazne bóle serca, a towar wtedy moim zdaniem był zrobiony w sterylnych warunkach
  • 460 / 3 / 0
Nie mam zbytnio czasu na studiowanie ponad 100 stron wątku, więc poproszę o treściwe wyjaśnienie czym różni się eth-cat dostępny w pudrze od tego w kryształkach? Mam możliwość spróbowania kotka w mikro kryształkach i chciałabym wiedzieć czego się spodziewać. Doświadczenie z RC niewielkie.
Ile nie miał byś hajsu, ile nie miał byś rzeczy,
możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy.
.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.