Jest mi potrzebny, bo nie daje rady po odstawieniu alko. Czasami mam wrażenie, że zaraz mnie telepnie, wtedy 2mg pomagają. Działa też na leki i fobie i w ogóle bez niego nie mam szans na rzuceniu alko bez ośrodka zamkniętego.
Miałem kilka tabletek, ale już koniec.
Powiedzieć prawdę czy umawiać się do psychiatry?
Z góry dziękuję za pomoc.
P.s domyślam się, że te ogłoszenia w necie to wyjebki nie nie ma co sobie d.... zawracać?
Rodzinni w ogóle mogą wypisywać mocne benzo po tych zmianach z zeszłego roku?
Podejrzewam, że nic z tego, ale raczej spróbuję, bo wykorkuje
Wkurwia mnie tylko że przez moklobemid muszę czasem wziąć alprę 0,5 mg, raczej to odstawki benzo nie ułatwi. Dlatego staram się jak mogę tej alpry nie brać regularnie, wczoraj gięło mnie od moklobemidu ale wziąłem tylko olanzapinę i coś tam pomogła.
Pytam bo biorąc pół tabsy Clonazepamu w robocie czułem sie fajniej i było bezprzypałowo. Da sie tak stosować Lorafen 2,5mg ???
Walczę z wódką od 7 dni, bez benzo nie dam rady bez odwyku, a wolałbym go sobie zrobić właśnie w domu.
Może lepiej wybrać jednak ten odwyk niż robienie go sobie na własną rękę?
Żeby Ci się przypadkiem nie spodobało i nie wyszło tak, że nie skończy się tylko na 2mg dziennie ;p
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.