- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
[28 mar 2013, 17:45]
A co Wy na miks 25D z hometem?
Powód: Scalono.
Karton 25D z 2mg wrzucony koło 19:30, niewiele przed godziną 20 czuć było delikatne znieczulenie ryja. Trochę potem, wedle zaleceń [h] wrzucono tabsa z +- 20-40mg 4-HO-MET. Efekty: kolorowość, fajne acz nienachalne oevy, co do cevóv jak zwykle się nie wypowiadam, bo nie miałem kiedy popatrzeć. Odbiór muzyki - rewelacja. Czuć podwyższone tętno, spinkę mięśni, głównie w okolicach szyi i oczywiście pobudzenie/bezsenność. Działało w okolicach 6-7 godzin, peak z 2-3.
Dodam, iż mogłem nie do końca spożyć tyle nboma ile ww., albowiem przełykałem momentami zwały śliny i pewnie część poszło do żołądka.
Polecam dla szukających kolorowego i nie introwertycznego tripa. Do mocnych wrażeń raczej nie tu, przynajmniej wg mnie.
Nie wiem czego oczekuję od tych bań, ale warto szukać dalej :) pozdrawiam serdecznie
MXE wspaniale dojebalo wizuale po 25-c-nbome i ogólnie bylo TAK JAK TRZEBA. Teraz mam w planach MXE z zupelnie innym 25-i-nbome.. Ktoś doświadczal? Jakieś uwagi? W dexelecie ktoś pisal, że kiedy skonsumowal (jakby nie patrzeć podobne) DXM na koniec dzialania to po prostu go odmóżdżylo. To nie brzmi ladnie :-) Ale to po prostu może szok przejścia z psychodelicznego geniuszu do dysocjacji?
Ktoś jeszcze próbowal?
Blotter 25I-2mg | Blotter 25B-2mg | Blotter LSBD-120ug x2
Żadnego jeszcze nie brałem, i chce wrzucic albo jakis mix albo osobno. Ze wzgledu na mocna tolerke po NBOMe'ach myslalem zeby moze pierwej uderzyc w samo lsbd. Ale i na mysl przychodza mixy i tu pytankoo [wezcie pod uwage ze nie bralem jeszcze niczego ale chce miec gruba pizde bez zastrzezen dotyczacych slabej mocy
pozwole sobie jeszcze przytoczyc pewien fragment
Cienista Marchewa pisze:Dopiero teraz mi się przypomniało...
...25B+25I- bardzo dobry mix. :finger:
z NBOME bralem 25C wiele razy.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.