Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 148 / 12 / 0
manzana pisze:
Zdecydowanie onanizm.
Śpisz jak dziecko
Raz jest za mało ;)
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
Moja rada. Nie przespać jednej nocki i na następny dzień iść spać o 22.
zgadza sie. Ja tez swojego czasu mialam trudnosci z zasypianiem, potrafilam przewracac sie z boku na bok przez pare godzin, jednak najskuteczniejszym sposobem jednak byla mj + piwka na lepszy sen ;-) pozniej juz samo sie uregulowało
Najgorzej jest mieć świadomość, ze musisz wstac o 6 czy 7,a jednak dalej nie mozesz zasnac ' o juz, 3, oo juz 4 ... ' <_<
positively unethical.
  • 1098 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Racja swiadomosc tego, ze trzeba wstac rano wzbudza nerwowosc przez co oddalamy sie jeszcze dalej od zasniecia.
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
W takim przypadku obracanie sie z boku na bok jest jeszcze gorsze. Niepotrzebnie sie rozbudzasz.
Najbardziej mi pomaga siedzenie do późnej godziny na kompie w nocy puki oczy mi sie nie zaczną zamykać, pierwsze ziewnięcie daje o sobie znać i wszystko do świadomosci dociera jakby w zwolnionym tempie.
Benzosy jeszcze bardziej pokruszą idąc na 7 do pracy.
moor1992 pisze:
Racja swiadomosc tego, ze trzeba wstac rano wzbudza nerwowosc przez co oddalamy sie jeszcze dalej od zasniecia.
W pełni sie z tym zgadzam.
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1640 / 1032 / 7
John Stuart Mill pisze:
Moja rada. Nie przespać jednej nocki i na następny dzień iść spać o 22.
Bingo, robię tak cały czas :)
Gdyż od 3 miesięcy mam problemy z zasypianiem.
Jako, że mam niewyjaśnione źródło energii, które nie pozwala mi zasnąć, mimo sporadycznego ćpania, potrzebuję całego dnia, i całej nocy, żeby się zmęczyć, i dopiero rano mi się zaczyna chcieć, a jako, że nie wypada tak w dzień, więc czekam sobie spokojnie do wieczora, i zasypiam wcześniej (2, 3 %-D )
Tyle, że to nic nie pomaga, przynajmniej w moim przypadku, bo choćbym poszła spać wcześnie, i wstała nie wiadomo jak wcześnie rano, to i tak przesiedze do następnego poranka, i to takie o chuja rozbić.

I nie, nie brakuje mi seksu %-D
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: (L)ucas »
Macie tu ciekawy artykuł na temat bezsenności. Pozdrawiam
http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/ ... ne,48368,1
  • 121 / / 0
bezsenni, co wy robicie na co dzien, chodzicie do roboty, siedzicie tam na dupie czy zasuwacie fizycznie? bo jesli to drugie to nie wyobrazam sobie nic piekniejszego niz chlodnawa posciel dotykajaca mojej skory i sen przychodzacy po kilku chwilach :heart:

student tez zreszta moze sie zmeczyc, co za problem, bezsennosc srennosc. bez obrazy
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ja sie opierdalam

dzisiaj bylam tylko w sklepie po piwo i teraz za kare nie moge spac....

a tak to moja bezsennosc spowodowana jest brakiem lub nadmiarem cpania
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 121 / / 0
to idz do pracy na 3zmiany, korona z glowy nie spadnie, albo popracuj fizycznie, po takiej tyrce nastroj jest naprawde fajny, a gadki bedac pod wplywem z pracownikami na produkcji bardzo slitasne :blush:

wiem co mowie bo nie pracowalem 2 lata nic wtedy nie robilem. mialem doly i mysli samobojcze, kontakt z ludzmi, nawet nie koniecznie super wyksztalconymi, z ludzmi symapatycznymi dobrze dziala na glowke ;)
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
@ Birdy Nam Nam i John Stuart Mill myślę chyba podobnie. 'Najlepsze wyjście - nie wchodzić?'.
A jeśli się już weszło? To po pierwsze należy się kop w dupę od własnej przemęczonej psychiki, później możemy pomyśleć nad zmianami. Za niedługo będziecie potrzebowali specjalnych tabletek, żeby oddychać, a to przecież wchodzenie co raz głębiej w błoto. Po to, żeby móc z niego wyjść, oczywiście. Kto dostając kopa w dupę leży i czeka aż umrze? :huh:

Dobranoc. :-D
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.