Ekson pisze:A sam(a) pierwszy(a) odpowiedziałeś(aś) w tym wątku...
Na prawdę uważasz, ze to co napisałem mówiłem serio? Przeczytaj jeszcze raz.
zielonywojownik pisze:Ekson pisze:A sam(a) pierwszy(a) odpowiedziałeś(aś) w tym wątku...
Na prawdę uważasz, ze to co napisałem mówiłem serio? Przeczytaj jeszcze raz.
dacmubanana pisze:Akurat jak byłem w ogólniaku to zasadziłem ziarenko skuna znalezionego w torebce z towarem. Wyrosła z niego piękna roślinka zajeb... mocy. A najlepsze było to, ze mama mi ja podlewała i dbała o nią bo myślała, że to kawa i zainteresowałem się botaniką. Ale jak prawda wyszła na jaw to nawet jakoś specjalnie jej to nie ruszyło, bo wytłumaczyłem jej wszystko, ze to tylko trawa i wcale nie jeta taka niebezpieczna. Do dzisiaj to wspominamy :) równa mamuśkę mam.
modlę się zebym też taką miał
dacmubanana pisze: I kto ma najlepszą mamę na świecie?
Przede wszystkim nie mogę spać nawet (jak nie ćpam też nie mogę, zawszę nie mogę) i koda z dexą była właśnie na zaśnięcie (koda usypia cudnie wiadomo, a dexa dla pobicia kody, ale przede wszystkim do podbicia zolpi), wiec usnąłem jak mały kotek. Może i są inne środki do walki z bezsennością, ale nie koniecznie są lepsze. Gdybym wczoraj nie nie miał zapewnionych leków to w najlepszym wypadku skończyło by się to wypiciem litra wódy (od maja rzuciłem ten sport, ale wiecie jak to jest) i nocką na dołku. W najgorszym boje się nawet myśleć.Więc moja matka zna moją chorobę (sama była chora na podobne rzeczy)i stara mi się pomóc najlepiej jak umie i nieźle jej to wychodzi (jak to matka pewnie rzeczywiście jest czasem trochę za miękka). Jest dla mnie podporą i jak widzi, że mam skręta i cierpię to się ulituję wyskubie na ta paczką Antka, bo wie, ze jak go kupie wrócę do domu i nie będę robił żadnych przypałów. A wie z doświadczenia, ze jak nie mam kasy i idę po nią na miacho to się zazwyczaj źle kończy. Z dwojga złego wybiera dać mi na Antka i uważam, ze to dobry wybór, który jednak obwarowany jest różnymi obostrzeniami np: mam się leczyć, nie za dużo tzn zmniejszać dawki, a nie ćpać itp.
P.S. @zielony wojownik masz racje, dobra matka zajebałaby mi te wszystkie dragi i wysłała SIĘ co monaru :yay:
Jak jeszcze raz tak źle napiszesz o mojej matce to Cię znajdę ty zielony krasnalu i od dupy strony nakarmię Cię Antidolem, a to duże tabletki :moody: .
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.