whisperer pisze:Nie popijam wodą posiłków, od tego mam herbate :-p
Raz w życiu wziąłem gel pod prysznic i wyszedlem na dwór(lała potężna ulewa),najzwyczajniej na świecie brałem prysznic :-D
Se niektórzy nie zdają sprawy jak ważne w detoksykacji są płyny, a szczególnie woda. Prosty jest rachunek - im więcej pijesz, tym więcej wysikasz i wcale nie powiedziane, że samej wody.
Ja po sobie widzę, bo widzieć się nie da - narkotyki -> pupu -> woda ->pupu out :cheesy:
Proste w chuj i równie uzależniające - 2-3h przed spaniem (czyli tyle ile pracuje na kompie) muszę wypić 2-3 szklanki wody, jedna mniej i się budzę w nocy. W dzień szklanka co 2h. Co jakiś czas liczę i mimo to nadal nie wychodzi mi wybujały medyczny limit, nawet licząc że woda w żarciu, zlizanym na haju śniegu itp.
Najbardziej lubię zwykłą gazówkę z kapką soku - tym mi się najlepiej i najtaniej napić.
Do tego half-lyter zielonej dziennie, czasem z rumiankiem jak opiaty bo to zluźnia nieco kał, albo mięta jak odstawka bo zatwardza nieco kał.
Dał nie dał - przede wszystkim palacze niech se to wezmą do serca - że nawet pić nie chce, a trzeba to można tak zasmaczyć, że się zachce.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Zeby dawać 2 zł i więcej za butelkę zwykłej wody trzeba być totalnym frajerem.
Pijcie wodę ćpunki, nic tak nie oczyszcza.
duke01 pisze:Widzę, że mamy tutaj mnóstwo ludzi robionych w chuja przez ludzi od marketingu wody Żywiec. Zauważyłem już dawno ta tendencję w społeczeństwie polaczków, ale przeraża mnie, że występuje również wśród ludzi na tym forum. Żywiec to zwykła, chujowa źródłana(nawet nie mineralna) woda, w żadnym wypadku warta swojej ceny i nie lepsza od tej za 50 gr. z Biedronki. Zeby dawać 2 zł i więcej za butelkę zwykłej wody trzeba być totalnym frajerem.
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Kupowałem kiedyś Taque w biedronce ale miałem wrażenie, że jest ona nalewana na zapleczu, a wujek z kolei stwierdził, że takiego syfu to nawet do Kamaza by nie wlał. Wtedy też przeszedłem na Żywca - prawidłowość droższe=lepsze robi jak widać swoje. Jaką wodę w takim razie proponujecie z tego przedziału cenowego? Może też być tańsza lub trochę droższa.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.