I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
A to co trzeba zrobić żeby nie było tak jak nie powinno być jest opisane w innych wątkach. Dlatego tenże proponuję wsunąć w pupę
Po zielsku mam ogolnie bad tripy Ci co czytali moje tematy wczesniej wiedza o co kaman
Ale przy mocnych psychodelikach mi sie nie zdarzylo
Jesli masz naprawde mocnego bad tripa np po LSD lub innych psychodelikach dzialajacych na tej zasadzie polecam
benzodiazepiny calkowicie niweluja efekt psychodeliczny choc mi by bylo szkoda taka faze tracic lepiej cos wyniesc z bad tripa niz sie tego pozbywac ^_^
Pierdole bo najebany jestem;(
Najskuteczniej niweluje efekt psychedeliczny i otrzeźwia, jebanie twojej matki w pępek.
Kurwa, wielki WSB czy Leary się znalazł. :O "mocny psychodelik" , "mocny bad trip" "psychodeliki działające na tej zasadzie", "niwelują efekt psychodeliczny", "faza"....Skąd Ty kurwa jesteś, co? Mam nadzieję, że przy najbliższym "mocnym bad tripie" jebniesz ten swój pusty łeb pod pociąg, cały świat będzie ci wdzięczny a sam będziesz mógł "coś wynieść" przy okazji. Proszę cię, umrzyj wkońcu...
CTX pisze: Mam nadzieję, że przy najbliższym "mocnym bad tripie" jebniesz ten swój pusty łeb pod pociąg, cały świat będzie ci wdzięczny a sam będziesz mógł "coś wynieść" przy okazji
Wypierdalaj cpac acodin cpunie!
Odezwal sie ekspert <_<
A twoja wypowiedz wskazuje jaki to poziom inteligencji posiadasz ZGIN !
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj
WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.