Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
ja tam ssałem nie połknołem bo na pełny żołądek jedz lepiej na pusty bo sraka murowana :P
  • 3127 / 27 / 0
Przy psychodelikach nic nigdy nie jest murowane ;) Ta Twoja sraka to raczej wyjątek, niż reguła.
High, how are you?
  • 30 / / 0
może i wyjątek ale 4 osoby ktore też przyjmowały również miały sraczke wogole u siebie zauważyłem że przygody z BDF DOI czy DOC czy teraz DOM zawsze dla mnie kończą sie sraczką :P
  • 1876 / 23 / 0
Nie wyjątek znam wiele osob ktore reaguje sraka po DOx :-D
  • 90 / / 0
Jadł ktoś 3mg DOMa? Z tego co widzę wszyscy jecie po 6-8, ja mam 3 kartony po 3mg i trochę mi entuzjazm opadł po przeczytaniu wątku.
www.winy.info
  • 2497 / 49 / 0
słabiej
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / / 0
Popierdoliło mi się coś, na tych kartonach mam 6mg. Sorry za zamieszanie i życzcie mi dobrego tripa jutro :)
www.winy.info
  • 3449 / 126 / 8
Tylko co? :scared:
  • 3449 / 126 / 8
A skąd mamy wiedzieć jakie miałeś doświadczenia wcześniej? Ogólnie psychodeliki to nie są substancje, po których się wygląda trzeźwo i nie po to się je bierze, by ogarniać. Ale na tyle, by nie wpaść pod samochód chodząc po mieście to chyba dasz radę. Tyle że podobno 9 mg to już zajebista dawka nawet dla doświadczonych użytkowników.
  • 1857 / 70 / 80
Niejasno sie wyraziłem, chodziło o to że wtedy było po mnie od razu widać że coś jest nie tak a te spojrzenia ludzi są dość irytujące/niepokojące w tym stanie.
Czeslaw pisze:
nie po to się je bierze, by ogarniać.
no shit, sherlock
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.