Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 682 / 7 / 0
hmmm mam 5 ampulek po 2ml rok przeterminowanego tramalu firmy grunenthal, ale teraz biore klomipramine a te leki podobnie jak SSRI oslabiaja niby dzialanie trampka co nie? jesli tak to schowam go na pozniej jak moze kiedys odstawie leki bo szkoda mi nie poczuc by bylo calej fazy...

jakbym sie w czyms mylil to niech mnie ktos sprostuje

yooooool
Sun Was High (So Was I)
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Mi sie wydaje, ale nie jestem do konca pewny, ze TPLD podobnie jak SSRI nie mozna brac z tramalem, bo mozna dostac zespolu serotoninowego. Poczytaj o tym w dziale APTEKA, na pewno nie chcialbys zeby cie to spotkalo. Jak nie mam racji z ta klomipramina niech ktos mnie poprawi. Wydaje mi sie, ze TPLD wzmacniaja np. kode.
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 56 / / 0
Jaki enzym odpowiada za przemiane tramadolu do....nie pamietam ale wiem ze tak jest.Czy nie jest to ten sam co w przypadku dexa i kody???
Uwaga! Użytkownik CANNABISZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 50 / 0
Nieprzeczytany post autor: rrd »
Normalnie klepie mnie 450mg kodeiny.
Wyekstrahowałem dziś 600mg tramalu z Zaldiaru i dodałem 150mg kodeiny, oprócz kawałka ciepełka i delikatnego zmulenia nic się nie stało (zadziałała chyba tylko kodeina).
Co mogę zrobić, żeby poczuć ten Tramal? :#:
[abbr=90]robię profesjonalne recepty. BTC===[/abbr]
  • 56 / / 0
Pierwszy raz jak zarzucilem tramka z kodą (ok 750mg T i300mg kody) to slabo poczulem kode bardziej tramka ale czulem ją.Drugi raz w takich samych proporcjach nie poczylem w sumie w cale tej kody.Zero ciepelka zero kodeinowej euforii tylko tramalowe ujebanie.Tramal bardziej przypomina mi heroinowe ujebanie.Palisz faja i odlatujesz.Kodeina z kolei daje to ciepelko i ta opiatowa euforie.Osobiscie sprobuje jeszcze T+K bo polaczenie ujebania z ciepelkiem-euforia byloby najblizsze krolowej opiatow H.Hmmm kocham to uczucie....
Jakna was dziala taki mix co wolicie T czy K?
Uwaga! Użytkownik CANNABISZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 6 / 0
W wątku ogólnym są posty wychwalające miks T+K, czy tam K+T. Problem w tym, że T to pierdolona maruda. Kopie wybiórczo, najczęściej tylko na początku użytkowania. Ale w sumie miks zacny, jak już tolerancja na sam T urośnie za bardzo.
Przyznam się (żeby ukrócić bezpodstawne pierdolenie) chyba tylko raz tego próbowałem, ale wiedziałem, że nic z tego nie będzie, bo dawka K była mała. A poza tym kodeina mnie słabo smyra. Jakoś nie chce mi się teraz próbować dalej, żeby się przekonać czy to nie wina receptorów.
  • 327 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Numan »
bo w życiu każdego chłopca i dziewczynki przychodzi czas kiedy tramal już nie wystarcza,
na (nie)szczęście są mocniejsze rzeczy i bawimy się dalej ...
  • 125 / 1 / 0
tak tramal rzeczywiście słaby myślałem że mnie porobi jak koda niestety.a do dyspozcji miałem butle 96ml.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Marcus Corvinus pisze:
tak tramal rzeczywiście słaby myślałem że mnie porobi jak koda niestety.a do dyspozcji miałem butle 96ml.
większość użytkowników tak myśli :*) a to pratycznie zupełnie inaczej działające substancje za to doskonale uzupełniające . Podam ci patent na to czego naprawdę szukałeś : koda + tramal :yay:
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 388 / 1 / 0
Mam tramal 200mg retard i biore amitryptyline i solian i trip jest beznadziejny zero eufori tylko przymulenie , mieszal tez z clonami i relanium i to samo.

Czytalem cos na temat ssri z Tramalem , wiekszosc ludzi musiala odstawic ssri a niektorzy dobrze sie czuli bez odstawiania i pytanie jak to jest z trojpiersciowymi lekami?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.