Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Autentycznie po 20 minutach już zaczynasz efekty odczuwać?
Tylko kilka razy w życiu takie "combo" robiłem (z tego względu, że nie potrafie chodzić o pustym żołądku
:-p ) i fakt szybciej zaczynało kopać...
Ale te 'szybciej' to było w granicach 40-50min.
Fajnie masz :-)
Skołujcie sobie czysty DXM to będzie szybciej się ładował jeśli ktoś jest aż tak niecierpliwy...
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
Ja do metody hennesy'ego bym dodal jeszcze snuff tabaki jak zaczyna sie czuc dzialanie, gwarantowane kilkukrotne przyspieszenie ladowania deksa.
Ja mam za to problem w ciagach, zarzucam deksa na pusty bebech, na raz, popijam gazowanym, a i tak musze czekac 2,5-4 godziny na zaladunek.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
No tabaka mogłaby sie dobrze sprawić...
Ja bym jeszcze dołożył do tego 50-ke lub 100-ke wudy (może być więcej, zależnie od tolerancji ważne by nie wyszedł z tego miks z alkoholem) tuż przed aplikacją i pare minutek po aplikacji gorącą kąpiel.
W moim wypadku takie coś nie tylko przyśpiesza, ale i wzmacnia działanie :-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2777 / 37 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
Qlimax 89 pisze:
Autentycznie po 20 minutach już zaczynasz efekty odczuwać?
Dokładnie. Po mniej więcej takim czasie wchodzi uczucie "coś tu jest nie tak, ale nie wiem dokładnie co", na oczach zaczyna siadać znajoma mgiełka, lekko zmienia się grawitacja i odczuwanie ciała, a myśli zaczynają być coraz bardziej niecodzienne. W międzyczasie podnosi się już temperatura i zwiększa ciśnienie. Potem znany ucisk z tyłu głowy i ewentualne większe lub mniejsze mdłości oznajmiające, że wystarczy teraz przeczekać maks. 10 minut najgorszego, a gdy wejdzie już euforia i wszystko stanie się lekkie, można wskakiwać do łóżka i zapinać pasy, bo na pewno będzie ostro
Fajnie masz :-)
Bo ja wiem... Oddałbym tę szybkość ładowania i zamienił się z kimś na wydłużony metabolizm, bo 2h konkretnego tripa to już nie to co kiedyś...
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shefushefu »
Jeszcze jest jeden patent

można załadować sobie w żyłę .

Ps jest tu ktoś taki co ładuje takowo ?
  • 1474 / 15 / 0
Z tego co mi wiadomo to na forum jest (była?) jedna osoba która ten sposób przetestowała...
  • 320 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bizon »
62. Podanie dożylne DXM.

Stanowczo odradzam! Oto jak opisałem to doświadczenie.
„Stuknąłem DXM dożylnie. Cóż mogę o tym powiedzieć? W większości tak jak przewidywałem, metoda ta jest nie ergonomiczna. Kupę czasu w bawienie się w oczyszczanie, kolejnym problemem jest słaba rozpuszczalność w wodzie (~ w 5ml - 200mg DXM). Następnie można powiedzieć, ze "żyły nie lubią DXM", 5 razy Mi się zapadła, a w miejscu podania pojawia się bąbel jakby ugryzł Cię komar wielkości tel. komórkowego. No i co najgorsze, dawanie w kanał jest strasznie nieprzyjemne, uczucie palenia pojawiające się w miejscu wstrzyknięcia, płynące z krwią i koncentrujące się w sercu. Następnie pojawia się osłabienie, mdłości, zamroczenie, aż człowiek spowalnia wstrzykiwanie z leku przed utrata przytomności. Efekty jakie czułem to lekkie 1 plateau, i co dziwne silne uczucie nudności, czas działania krotki.
Ogólnie nie polecam. Jak dla Mnie miało to wartość naukowa, np. miedzy innymi mogę rozwiać kolejny mit "ze to odczyn zasadowy w żołądku powoduje nudności", ponieważ po pierwsze DXM-Br ma pH ~5,7 (wiec kwaśne), a po drugie po podaniu dożylnym tez mdli.”.

z FAQ inmdy
Wszystko, co napisałem to święta prawda. Jestem zdrowy na ciele i umyśle.
  • 1951 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
z dawanie deksa po kablach jest ja z kodą po kablach - reakcja histaminowa
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Jak komuś nie szkoda mózgu(liza Olney'a) to może dawać IV. Ale to juz trzeba byc prawdziwym desperatem ;]
  • 1474 / 15 / 0
Ale po jaki Chuj?
Czy to jakaś kurewsko droga substancja, że trzeba oszczędzać na ilości wprowadzonej do organizmu?
I tak najlepiej i najbezpieczniej działa podany do ustnie...
Boże ludziska :nuts:
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.