Codeine Fanatyk pisze: najlepsze sa 0,45 takie w huj krotkie i nie kujcie sie po recach tylko nogi !!!111!!
weź sobie założ .45tkę na pompkę 10tkę, zaciągnij 10centów wody i wylewaj do zlewu, zobrazujesz to sobie.
aha no i .45tki mają większą tendencję do zapychania się krzepnącą krwią czy jakimiś świnstewkami np z filtrowanych tabletek.
greenz pisze: ale czekam na cos ciekawszego ;)
tehacek: masz świętą rację, jak się ma z 10 cm3 roztworu to lepiej dać igiełkę 0.5 albo 0.6, poda się bez nerwów, bezboleśnie i szybciutko. ponoć to cienkie igły bardziej niszczą kable, ale są dwie różne opinie tutaj... jak to jest w końcu?
ja właśnie pukaniem za pomocą 0.5x25 sobie rozwaliłem przegub na lewej ręce, do dziś nie wiem jak to się stało.
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
ja właśnie pukaniem za pomocą 0.5x25 sobie rozwaliłem przegub na lewej ręce, do dziś nie wiem jak to się stało.
czemu koniecznie z kotem? chcialem wlasnie na czysto obczaic
z kotem, bo wtedy jest megakurwazajebiste wejście, a po wejściu drugi składnik aktywny przejmuje pałeczkę
macie może jakieś informacje na temat SKUTECZNOŚCI stosowania podskórnie heparyny do rozpuszczania zrostów itd?
Jeśli nie, to gdzie szukać?
ostatnio zapłaciłem za sprzęt (igły, strzykawki, sól fizjologiczna) prawie 10 zł. Nie dość, że strzykawki polfy, to igły 4,5 zbyt krótkie i z ciemną kontrolką, przez co nie widać krwi :(
-------------
Gdzie się podział w ogóle temat "uzywasz igły?"?
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.