islandur pisze: 183 cm 86 kg CV i staż ogromny ;-) trzeba dbać o siebie "zadbanym ciałem oczy kobiet nacieszyć "
PolitykEkstazy pisze: oczywiście proporcjonalnie do ilości zjadanego dziennie cukru, która w oczywisty sposób wzrasta
Ale idź pan fhuj z takim teoretycznymi rozważaniami :D
Mam na myśli, że z samej zasady działania na tkanki trawa mnie odchudza, ale jest jeszcze problem GF :(
w sobotę: po 3 cheeseburgery na każdego
wczoraj: 2 duże (50 cm) pizze na 5 osób
A to nie pierwsza i nie ostatnia taka akcja... :]
Mimo tego nadal mając 185 cm ważę ~60kg, wcale nie jestem z tego zadowolony i co gorsze - nie specjalnie mogę to zmienić - nie ważne ile bym żarł i tak nie przytyję... :D
w sobotę: po 3 cheeseburgery na każdego
wczoraj: 2 duże (50 cm) pizze na 5 osób
polecam: ryze, kasze, kuraki i tunczyki ;-)
ja mam 185cm i 65kg (juz od lat bez zmian) i jedzac 2 obiady dzienie (+ gainer) ledwo cos zaczyna sie ruszac
(a to dlatego ze mega szybki metabolizm zaczyna juz deko zwalniac - mam 23lata)
pewnie gdybym nie palil to szybciej bym pzytyl
Dr. Johnson
GonzoAlfonzo pisze:W ogóle pierwsze słysze żeby Mj pobudzało
phi, pewnie że pobudza. ja prawie zawsze mam zajebista ochotę gdzieś chodzić albo jeździć na rowerze po zbaczku, a na trzeźwo to niekoniecznie :)
Teraz jestem poza granicami i tu niestety nie moge palic, troche schudłam.. ale jak wróce do kraju to obiecuje sobie palić non stop, aż to mi się śni po nocach. :)
buuuu :'-(
chyba że walczyc z gastro ale jak?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata