Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać amfetaminę?
Tak
312
42%
Nie
245
33%
Nigdy nie brałem
194
26%

Liczba głosów: 751

ODPOWIEDZ
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Nie ma opcji "mam na to wyjebane" a taka by najbardziej dla mnie pasowała :-D Teraz wole mj i psychodeliki, a wladka wale okazjonalnie. Zaznaczyłem "Tak" ale prawidłowa odpowiedz to ta powyżej
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
ja mam 25 lat i od 7 pale ziolo bardzo czesto w wakacje grzyby co roku a tak to na imprezach czyli 2 razy w tygodniu 5 amfy i 10 kulek,jakies rok 2 lata temu zaczalem przesadzac zfeta i wyladowal po jednym ciagu w szpitalu bo myslalem ze umieram nie spalem 5 nocy i bylem w tym czasie na 3 dyskach zgrzalel przez ten czas cos kolo 35 gram moze 40 i ostani dzien ten piaty zjadle za duzo kulek i stalo sie ale w ciagu dnia mnie postawili na nogi.pozniej obiecywalem ze nie bede bral a i tak bralem,ale probowalem unikac ciagow bo sa naprawde niebezpieczne,psychozy oczywiscie tez miale tak jak wszyscy glosy,policja ,jak ja wygladam ale sie zacpalem zaraz mnie zwina,to bylo straszne ale jak czlowiek zczai ze to psychozy oczywiscie po jakims czasie to sie juz ich nie ma.dzisiaj jade do Grandu na dysk i znowu zajebie 5 amfy i kolo 10 kulek na schody zjaram 5 i bedzie dobrze,ale od jutra twardo do pracy i caly tydzien tylko dymek wieczorem az do piatku i tak mi mija zycie,amfetaminy i piguł trzeba umiec uzywac to jest dobrze ale nei kazdy tak umie ja teraz juz umie.pozdrawiam inaczej myslących.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Good pisze:
dzisiaj jade do Grandu na dysk i znowu zajebie 5 amfy i kolo 10 kulek na schody zjaram 5 i bedzie dobrze,ale od jutra twardo do pracy i caly tydzien tylko dymek wieczorem az do piatku i tak mi mija zycie,amfetaminy i piguł trzeba umiec uzywac to jest dobrze ale nei kazdy tak umie ja teraz juz umie.pozdrawiam inaczej myslących.
Niezla prowokacja. Rozumiem, ze masz zamiar to w ciagu jednej nocy wjebac? Powodzenie
Ps: na ktora masz do roboty master? %-D
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
zostalo mi troche pyłu na dzisiaj rano,zreszta ja mam zawsze pył to sobie wciagłem o 4-30 rano i na kopalnie,wypaliłem jeszcze na to 2 blanty i git,pozniej jeszcze 2 razy poprawiałem ale od popołudnia juz nie wciągam choć mam,ide zaraz do lasu,albo na stawy i palimy do wieczora w końcu juz nie śpie 3 noce,czas na przerwe.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
dzisiaj jade do Grandu na dysk i znowu zajebie 5 amfy i kolo 10 kulek na schody zjaram 5 i bedzie dobrze,ale od jutra twardo do pracy i caly tydzien tylko dymek wieczorem az do piatku i tak mi mija zycie,amfetaminy i piguł trzeba umiec uzywac to jest dobrze ale nei kazdy tak umie ja teraz juz umie.pozdrawiam inaczej myslących.
pozdrawiam myslacego inaczej
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
F-E-T-A to na prawde wilkie GÓWNO ale na imprezki jak znalazł...
Ćpałem to GÓWNO 1,7roku zajebiście się przy tym bawiłem ale:

1) Utrata wagi była niesamowicie szybka i duża (straciłem 28kg z 92kg)
2) Zwiotczałość mięsni
3) Problemy z myśleniem i odczuwaniem boćców zewnętrznych
4) Utrata koncentracji
5) Migreny (niesamowićie bolesne)
No i oczywiście zajebiście silne UZALEŻNIENIE...

ODRADZAM STANOWCZO!!!
PLCH
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
PLCH pisze:
5) Migreny (niesamowićie bolesne)
Kurwa, nigdy ich nie wiazalam z feta :O skad wiesz, ze to od niej? Tez mam mocne migreny, az mi sie w oczach pierdoli i w ustac nie moge.

A zeby nie bylo OT
Zaznaczylam, ze nie warto...ale pewnie drugi raz tez bym sie wjebala :/
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2009 przez sterben, łącznie zmieniany 1 raz.
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 36 / 1 / 0
Trudno jednoznacznie stwierdzić czy warto czy nie warto. Z jednej strony tak bo było to jakieś tam nowe doświadczenie, ale zbyt się w nie zagłębiłem i teraz przynajmniej raz na dwa tygodnia muszę nochal porządnie przeczyścić bo jest mi najnormalniej w świecie źle, i chyba tylko dlatego nie było warto. Do tego dochodzą problemy zdrowotne. Od jakichś 3 miesięcy (pizgam od maja zeszłego roku) odczuwam potworne bóle żołądka. No dobra. Potworne to zbyt duże słowo. Po prostu od 3 miesięcy po każdym trochę bardziej sytym posiłku czuję jakby mój żołądek atakowało kilkanaście kolek (chociaż to akurat może być efektem dalszego działanie paracetamolu, który niedokładnie wyekstrahowałem z Antidolu) Poza tym, uczucie pustki w lewej półkuli mózgu (zawsze wciągam lewą dziurką). Z rzadka psychozy. No i co najgorsze. Za każdym razem jak wciągnę męczą mnie wyrzuty sumienia. "I po co to zrobiłeś?" "Co w tym fajnego?" "Kurwa i jutro zwała". Feta jest fajna, tak to dobre słowo, feta jest fajna odświętnie, natomiast nie nadaje się kompletnie do częstego użytkowania. Do takiej konkluzji dochodzę i posta kończę.

P.S Reasumując. Nie. Nie warto było :)
http://www.youtube.com/watch?v=wAhwySvCOPs
http://www.youtube.com/watch?v=Ds9JN1XaBRA

" Taka iluzja pomaga opadać emocjom. "
  • 1069 / 11 / 0
zaznaczyłem, ze nigdy nie brałem, a czy kiedyś wezmę? hmm nie wiem raczej nie
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: czarnamamba »
Miałam styczność z tą używką parę razy, w celach naukowych. Rzeczywiście pobudza, rozjaśnia umysł, lekka euforia(ba, i pokój posprzątałam). Ale te zejścia- pomijając to, że nic się nie chce..Miałam refleksje, typu, że dobrze jakby mnie nie było na tym świecie, lęki, histerie, same czarne myśli.. Podsumowując, rzeczywiście jej działanie jest miłe, ale ze względu na te zejścia uważam, że nie jest warta tych pozytywnych, nieproporcjonalnie krótkich chwil do długiego, psychofizycznego cierpienia.
"I stałeś się tym, kim stałeś,
zły, ale świadomy swojej niedobroci,
wstydzący się swoich błędów,
ale tylko w miarę"
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.