2. dla mnie zmielona ruta smakuje jak kawa, tandetna, ale kawa
machabeus pisze: 1. zrobienie ekstraktu z ruty do krysztalow - jest proste nawet w warunkach domowych
Dzięki gringo. Mam jeszcze pytanie odnośnie mdłości po zjedzeniu ruty- czy utrzymują się, tak jak w przypadku powoju - ok. pół godziny, czy też ból żołądka jest odczuwalny podczas całego tripu ?
[/quote]
Różnie, od pół godziny do 1,5/lub pawika
machabeus pisze: dla mnie zmielona ruta smakuje jak kawa, tandetna, ale kawa
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
widac duzy plus nie przyjmowania do zoladka, zero stanow wymiotnych itp,
ja np. jak pragne wzmocnic lsd albo hbwr, czy nawet mj, pale w bongu ja wiem moze z 1-2g, trudno ocenic, lyzeczka gdzies bedzie, i jest ok
wydaje mi sie ze to nie jest dobra roslinka do jedzenia, tym bardziej przy hbwr, ktore samo w sobie powoduje u mnie uczucie jak po wypiciu szklanki oleju ;] i co sie z tym wiaze uposledzenie motoryczne (jakies 2-3 godziny, potem naprawde super wizje), bardziej szamanski drag niz kwas, taki do lezenia plackiem przy ognisku albo w lesnej chatce
ps. ponoc w iranie robia wlasnie tak jak mowi terence, na wegielki garsc nasion i siup ;-)
Niestety, to było wszystko - nie miałem żadnej euforii, ciekawych rozkmin, nastrój miałem nawet lekko pogorszony. Po zgaszeniu światła, wyobraźnia zaczęła pracować na pełnych obrotach- po wpatrywaniu się w jakiś przedmiot, ten zamieniał się np. w głowę tygrysa. Potencjał rekreacyjny ruty jest jednak niski IMO.
Ruta oferuje psychodelę ale bez euforii, podwyższonego nastroju i metafizycznych przemyśleń. Przynajmniej ja tak miałem.
Spróbuję jeszcze miksu z LSA. Mam jeszcze 40 g ruty stepowej tak więc starczy na niejeden eksperyment ;-)
Ogólnie jestem strasznie wkurzony, że jest już nielegalna i gdybym wiedział wcześniej o jej właściwościach odpowiednio bym się zabezpieczył i starał się ją hodować. A tak to pozostało mi 45g tego magicznego wzmacniacza.
Troszkę obawiam się jednak o mdłości, które z dużym prawdopodobieństwem w takim miksie wystąpią. W swoim czasie pokuszę się o jakiś trip raport. To jednak dopiero za miesiąc.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.