Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Widzę, że rozumujecie w kategoriach 'życie jest zbyt poważne by z niego szydzić' to jest dopiero nadymka "Trochę dystansu stary".
ok, koniec nadymki, pzdr.
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
A ty teraz nie dyskredytujesz, bejb? Jak to wygląda?
"naszych wypowiedzi" - ale się zbiegowisko porobiło, widzę, że występujesz przed cały ten tłum, ja tam wypowiadałam się w swoim imieniu.
Czemu nie mogę się zaopatrywać na dopalaczach? Tylko przez wzgląd, że 99% kupuje tam sd dla BANI? Ale co to ma za związek?
"Co Ciebie to boli?" A ciebie?
one love
brd pisze: Ale cię to wszystko razi, chcesz mnie teraz nawracać? No popatrz, tak bardzo robi ci ta 'pewność'? To tylko moja rozkminka, możesz to zdeptać i przekręcić pod butem, no o co ta jazda? OLEJ.
EDIT: dodam tylko że bardzo podobał mi się sposób w jaki opisałaś swoje bogate doświadczenie (w kategoriach fantastyki popularno-narkotykowej), dlatego dyskutuję. Nikogo nie chcę nawracać, sama doskonale wiesz OCB.
nie pisz już, bo zniechęcasz ludzi z podobnymi doświadczeniami, którzy mogliby dodać coś wartościowego do całej tej sprawy.
EDIT: mogę jeszcze wytrzepać?;)
Wydawałoby się Brd, że Ty już wszystko napisałaś. Jak masz ochotę, to zaloguj się na innym koncie i dodawaj ile dusza zapragnie i znaków Ci stanie. Będę czekał.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).