Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LeszekMiller »
I po czasami też.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
tak jak ktos powiedzial, nawracanie to egoizm. nikomu nic dobrego nie przyjdzie z tego ze zacznie cpac, jedyne profity maja w tym nawracajacy - moga sobie cpac bez swiecenia oczami przed 'nawroconymi' czy wrecz z ich aprobata.
mozecie sobie gadac, ze pokazujac komus cpanie, pokazujecie nowa, lepsza alternatywe dla alko, ale prawda jest taka, ze diametralnei zwiekszacie szanse takiego czlowieka na zjebanie sobie zycia, a co najmniej zdrowia (przede wszystkim psychicznego).
skoro ktos jest anty nastawiony do dragow, to jakkolwiek glupie i bezpodstawne by to nie bylo w oczach cpaka, wyjdzie tej osobie tylko na zdrowie.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Prawda.
Ale pokazujesz tez ze mozna zyc inaczej.
A wybor juz zalezy od tego kogos...

"kazdy patyk ma 2 konce"
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
Takie jak na proce mają 3 końce.
Ja nawracałem, jak jeszcze nie brałem nic, jedynie światopoglądowo. Teraz szanuję zdanie innych i oczekuję tego samego wzamian.
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 60 / 1 / 0
W zamian? heh, cieżko stary ; ] Jakkolwiek byśmy chcieli, nie oszukujmy sie. Sadze, ze to hmm, moze w sumie tylko moja zasluga, moze jest w tym troche thc, ale jednak teraz jest mi łatwiej coś zrozumieć, cos co wydaje mi sie niedorzeczne, a nawet pojebane i pozbawione najmniejszego sensu. Szkoda, ze wiekszosc cpunów tego nie rozumie, stąd ten światopogląd. Bo kurwa, co ma pomyśleć normalny pijąc alko w soboty człowiek o kolesiu który kiedy ćpa, wie, że wszyscy patrzą na niego z pogardą, a on wyjeżdza z tekstem, ze ich pierdoli, ze maja waskie pole widzenia, ze nigdy nie beda tak wysoko jak on (nie chodzi mi o haj, ale o stan umysłu i ducha). No co sobie taki Jacek moze pomyślec o kimś takim ;s (przyklad z forum hypera)?

Co do samego nawracania? Chyba, jescze nikogo mi sie nie udalo, nie wiem czy nawet nie próbowałem, chociaż moze to i lepiej, bo gdyby mi sie udało, to jescze ta osoba by sobie życie zjebała. Ogólnie, cięzko wdać sie z kimś nie ćpającym w inteligętną dyskujsje. W sumie to chyba sie nie da, bo co osoba nie znając narkotyków od podszewki moze o nich powiedziec? Raczej niewiele, tutaj akurat nie sprawdza, sie zasada, ze komentator sportowy nie musi dobrze kopac piłki, aby sie profesjonalnie o niej wypowiadać ; p.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
tehacek pisze:
tak jak ktos powiedzial, nawracanie to egoizm. nikomu nic dobrego nie przyjdzie z tego ze zacznie cpac, jedyne profity maja w tym nawracajacy - moga sobie cpac bez swiecenia oczami przed 'nawroconymi' czy wrecz z ich aprobata.
mozecie sobie gadac, ze pokazujac komus cpanie, pokazujecie nowa, lepsza alternatywe dla alko, ale prawda jest taka, ze diametralnei zwiekszacie szanse takiego czlowieka na zjebanie sobie zycia, a co najmniej zdrowia (przede wszystkim psychicznego).
skoro ktos jest anty nastawiony do dragow, to jakkolwiek glupie i bezpodstawne by to nie bylo w oczach cpaka, wyjdzie tej osobie tylko na zdrowie.
Pomyliłeś nawracanie z podgrzeganiem bądź namawianiem. Nie o to chodzi aby zaczęli brać, ale aby się odpierdolili.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Nawracanie, Bodek style:

- Słyszałeś to o narkotykach? Straszne!!
- Nie, co nowego? Pieczone dzieci? Nie, to już było...
- *link do Bodka*
- HAHAHHAHAHHHAHAHHAHA śmieszne w cis, nie?
- Co ty gadasz! Sama prawda! Jak to słucham to aż mi ciarki chodzą po plecach!
-.... ... *wybiega z pokoju z rykiem*

może mi ktoś wytłumaczyć na chłopski rozum dlaczego Bodek ma większą siłę przebicia od badań naukowych?
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Dokładnie!
Na pewno wiąże się to z odbiorcami tego zjeba.
Nigdy nie zgłębiałem tematu, mimo iż wielokrotnie na forum przewijała się nazwa: bodek.
A tu masz.
W pewnym towarzystwie, nie kumatym, ktoś zapuścił audycję tego chuja w mej obecności.
Myślałem, że mnie szlag trafi.
Na nic by się zdały moje słowa przeciw temu.
Skąd on się urwał kurwa?
Może to mi Toker wytłumaczysz?
I'm broken.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.