ODPOWIEDZ
  • 285 / 4 / 0
Wybieram się z koleszką właśnie na coca, tylko i wyłącznie dla tych wariatów >D Ktoś z ekipy hypcia leci z nami? Można by dobrze potripowac, muahahahaa %-D
Czekam na propozycje, narr
a i kto z jakich okolic jeśli chce niech napisze, bo może nie wiecie nawet ilu ludzi z waszego rejonu sie zawija. My z lubelskiego ofc pociągiem lecim ;-)
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2008 przez 5r>-, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 5 / / 0
ja bede, ale z obcymi cpunami sie nie zadaje, hehe
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
chujowo jest nie mieć z kim pojechać na najlepszy koncert tego roku :/
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
data???
I'm broken.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
oczywiście 23 sierpnia, czyli już tuż tuż, więc czym prędzej trzeba bilety zakupić.
http://www.clmf.pl/ - tutaj znajdziecie wszystkie niezbędne informacje.
Ja nie namawiam, lecz powtarzam w kółko :P Chodzi mi o to, że jeśli ktoś chce to można się zebrać i trochę poszaleć w wiadomym gronie, ale co kto woli, tak czy siak ziemia ruszy się z posad i to nie raz >D
sir - nieufny jesteś... ja to samo :P nie wiadomo co kto w bani ma, ale cel przyświeca ten sam i to sie liczy kekekek :diabolic:

Chciałem oświadczyć, że było wykurewnie!! 1,5 godziny niby dużo, ale ZA KRÓTKO!!!!
Mniejsza, że padał deszcz, że nie mieliśmy gdzie spać, ale dla samego przeżycia tak odrealnionego przedstawienia było warto. W dodatku (co koleszcy uznali za głupotę) zarzuciłem deksa, co z połączeniem proda na żywo było nie do opisania... Przeniosłem się zupełnie w inny wymiar i całość koncertu była dla mnie zupełnie odosobnioną podróżą. Nie będę się tu rozpisywał o tym.
Jeszcze chciałem dodać, że na burnie 2 scenie, zajebiście dawał dj, nie znam nazwy, ale wykręcał tak, że czułem jak czyta mi w myślach i o dziwo tanczylem jak bym był na dobrej wixie, aż koleszcy mieli sobie za złe, że nei zarzucali - tylko scierwusa mieli :P

Podsumowując - był sztos

Prod zapewne długo się nie pojawi w Polsce, ale jeśli nadejdzie ta chwila to bez zastanowienia się tam wybiorę :D

Można raczej zamknąć temat
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2008 przez 5r>-, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
Byłem, byłem nawet na 2-3 rzędzie od barierki. Niestety na czysto, bo o to prosił mnie friend, z którym pojechałem. Było ultrakurwazajebiście. Urwało dupę, takie przeżycie, że można już umierać w spokoju...
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.