Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 543 / 70 / 0
Na łożu śmierci bym zalecił heroine/morfine z prawdziwym 4mmc w jednej strzykawce, 2 najlepsze uczucia jakich doswiadczylem to wlasnie wjazd morfiny iv i wjazd mefedronu iv, przy majce nie moglem oddechu zlapac z rozkoszy a przy mefedronie doslownie szczena mi opadła na kilka minut i patrzylem tylko dookola siebie.
  • 968 / 173 / 0
Na pewno mocne psychodeliki jak LSD/DMT/psylocybina. Trzeba się na to przygotować, ale warto choć raz przeżyć takie coś. Do tego dysocjanty jak ketamina lub DXM w odpowiednio mocnej dawce. I jeśli kiedyś znów będę cierpieć tak jak po wypadku samochodowym to morfina, ale tym razem i.v. Pamiętam jak podawana domięśniowo sprawiała, że połamane kości i narządy wewnętrzne które ledwo przeżyły uderzenie przestawały boleć a ja byłam w swoim świecie.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 357 / 36 / 0
psylocybina lub 2cb/MDMA(ale prawdziwe). Żadna substancja nie dała mi takiej prawdziwej frajdy przygody jak grzybki ze znajomymi w Holandii w lesie z latarkami, albo eufo 2cb/MDMA jak ktoś jest miłośnikiem muzyki to dla niego będzie to najlepszym przeżyciem, tylko przy 2cb mała dawka duża już idzie w stronę kwasa.
Psylocybinka i 2cb top.
  • 44 / 2 / 0
Powinniśmy iść w nootropy co będą mogły uzyskać najlepszą wersję ciebie wyciągną potencjał naprawią na ile da się wadliwe geny , ultimate human
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.