- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Działanie rolek jest moim top1 na równi z alprazolamem spośród wszystkich benzo jakie miałem okazję próbować także tych RC, dawka wczoraj też była taka jakiej nie zdarza mi się używać jednak zależało mi by się maksymalnie zrelaksować dlatego wziąłem o 10-15mg wiecej niż zazwyczaj. Efekt uzyskałem, dorzucenie lorazepamu było kwestia tego że po prostu chciałem się wyspać i wiedziałem że się wyspie jeśli to zrobię.
Efekt wzmocniłem jeszcze wrzucając razem z lorkiem 150mg pregabaliny.
Właśnie wstałem, spałem 8h bez wybudzeń, zasnąłem dosłownie w moment myślałem że uda się obejrzeć połówkę mecze chociaż, nie udało się odcięło mnie.
Nie pamiętam kiedy się tak wyspalem.
Efekty tego mixu będę odczuwać jeszcze pewnie cały poranek co również uwzględniłem wczoraj bo czeka mnie stresująca rozmowa za kilka h.
Wrzuciłem już poranne 600mg prebaliny i mam nadzieje że bezstresowo załatwię sprawę. Potrzebowałem tego, od jakiegoś czasu zmagam się z bezsennością sama prega i kwetiapina nawet w dużych dawkach nie pomagają.
Wiem oczywiście że takie usypianie się benzo nie jest rozwiązaniem i opracowuje już plan, wygląda na to że bez jakiegoś innego psychotropu którym zastapie kwetiapine się nie obejdzie.
Poza tym nie polecam łączyć benzo wrzucać razem czy kiedy jeszcze jedno działa w pelni, kiedyś już jakiś czas temu własnie chillowalem sobie na 0,75mg alprazolamu, ćpuński umysł pomyślał że przecież może być lepiej i dorzucę sobie jedną rolkę 5mg. Efekt był odwrotny, spierdolił się caly profil i Vibe alpry, diazepamu w ogóle nie poczułem, działanie się zamieniło w zwykła sedacje.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.