05 maja 2026mothyl pisze: .oczywiscie na skradaka i po cichu, widze u jego ojca w pokoju pali sie swiatlo i leci muzyka, jakies disco polo i jego ojciec se po prostu siedzi, slucha tego w radiu i spiewa refren. stoje tak i stoje, zastanawiam sie czy przejsc bo zara zobaczy moj cien i wyjdzie pogadac. no i tak stalem z dobre 15 minut w koncu usiadlem na klopie (toaleta obok jego pokoju) i zaczynam z nim gadac przez sciane o zyciu i o innych pierdolach. wysralem sie przezajebiscie, wrocilem do pokoju ziomka i mu to opowiadam na co on zdziwiony mowi "stary, mojego ojca przeciez nie ma, pojechal w piatek do klodzka"kurwa obracam sie na piece patrze, w calej chacie pogaszone, zadna muzyka nie gra. kuuurwa mac
![]()
Przedawkowałeś po prostu.
Też kiedyś z pół godziny rozmawiałem z kocem (zwykly którym sie przykrywamy), którego wziąłem za koleżanke. Koleżanka była akurat na nocnej zmianie xd
Zasypiając już nad ranem rozjebany jeden raz w życiu miałem głosy a w zasadzie głos kumpla mówiący nonstop "jajo, jajo, jajo" xD trwalo to z kilka minut i mnie odcięło obudziłem się koło 9 po jakichs 3h snu już troche bardziej przypominając człowieka.
Ketonów juz nie biorę jakiś czas i oby tak dalej. Jest epidemia w PL "kryształu" wszelkiej maści widzę w weekendy co odpierdalaja młodzi na mieście xD
@mothyl nigdy nie mów nigdy odnośnie posta z meth działu, niezły bajzel ale kiedyś se człowiek uświadomić może że nie warto czego Ci życze i sobie ;)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.