Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 383 / 55 / 0
17 maja 2026JohnyPrezes24 pisze:
Ktoś wie jaka dawka siedzi w pigułach zielonych o krztałcie napisu 2cb (taki prostokącik)?
Nikt - pewnie łącznie z tym co to skleił. Takie pytania są bez sensu - to nie apteka.
Cogito ergo sum
  • 104 / 23 / 0
Tylko lab test odpowie na takie pytanie. Niektórzy vendorzy samodzielnie wysyłają własny stuff do sprawdzenia, co powinno być standardem moim zdaniem, chociaż z drugiej strony równie łatwo podrobić raport labu.
  • 126 / 5 / 0
Hej, komuś 2CB wychodziło na testach paskowych multi z moczu z apteki? Jako amfetamina?

Tabsy 2cb nasa szare polecam - dużo lepsze niż różowe. Różowe mają wg neta od 6-12mg 2cb. Dwie działały na kumpla lekko. Jedna szara wywaliła go w kosmos.
pure madnessex-miosis
  • 957 / 169 / 0
Prawda, szare NASA są mocne, przyjmowaliśmy we dwie osoby, sniffem pokruszone na proch i srogo robiły, cała noc latania. Chociaż kumpla i tak dużo bardziej porobiło, nie wiem dlaczego. Ale jebaniutkie są takie twarde, że musiałam je zawijać w kartkę papieru i napieprzać twardym szkłem po świeczce jak górnik dobre kilkanaście razy a potem jeszcze rolować, żeby to się nadawało na sniffa. Mieliśmy na dwie osoby łącznie 2 szare, 2 niebieskie i jedną żółtą, i jak już wspominałam, kumpel się srogo porobił, ja nieco mniej, ale nadal fazę miałam mocną %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 522 / 71 / 0
haha ostatnio po pol rakiety nosem na afterglow jak dopalilem dobrego kusha to dostalem 40min napad smiechu xD do łez, bólu brzucha, posmarkania. coś pięknego, juz zapomnialem jaka to zajebista zabaweczka

jedyny minus ból głowy na drugi dzień oraz intensywny bodyload, ale to pewnie przez droge podania. taka troche dluzsza i grubsza ketamina moglbym nawet powiedziec %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.