Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 383 / 55 / 0
17 maja 2026JohnyPrezes24 pisze:
Ktoś wie jaka dawka siedzi w pigułach zielonych o krztałcie napisu 2cb (taki prostokącik)?
Nikt - pewnie łącznie z tym co to skleił. Takie pytania są bez sensu - to nie apteka.
Cogito ergo sum
  • 104 / 23 / 0
Tylko lab test odpowie na takie pytanie. Niektórzy vendorzy samodzielnie wysyłają własny stuff do sprawdzenia, co powinno być standardem moim zdaniem, chociaż z drugiej strony równie łatwo podrobić raport labu.
  • 126 / 5 / 0
Hej, komuś 2CB wychodziło na testach paskowych multi z moczu z apteki? Jako amfetamina?

Tabsy 2cb nasa szare polecam - dużo lepsze niż różowe. Różowe mają wg neta od 6-12mg 2cb. Dwie działały na kumpla lekko. Jedna szara wywaliła go w kosmos.
pure madnessex-miosis
  • 955 / 168 / 0
Prawda, szare NASA są mocne, przyjmowaliśmy we dwie osoby, sniffem pokruszone na proch i srogo robiły, cała noc latania. Chociaż kumpla i tak dużo bardziej porobiło, nie wiem dlaczego. Ale jebaniutkie są takie twarde, że musiałam je zawijać w kartkę papieru i napieprzać twardym szkłem po świeczce jak górnik dobre kilkanaście razy a potem jeszcze rolować, żeby to się nadawało na sniffa. Mieliśmy na dwie osoby łącznie 2 szare, 2 niebieskie i jedną żółtą, i jak już wspominałam, kumpel się srogo porobił, ja nieco mniej, ale nadal fazę miałam mocną %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 522 / 71 / 0
haha ostatnio po pol rakiety nosem na afterglow jak dopalilem dobrego kusha to dostalem 40min napad smiechu xD do łez, bólu brzucha, posmarkania. coś pięknego, juz zapomnialem jaka to zajebista zabaweczka

jedyny minus ból głowy na drugi dzień oraz intensywny bodyload, ale to pewnie przez droge podania. taka troche dluzsza i grubsza ketamina moglbym nawet powiedziec %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.