Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 298 / 31 / 0
Rakietki nasa są wyjebane w kosmos. Trip music the best
@serotoninowy
  • 1 / / 0
Cześć,

Miał ktoś styczność z jaskrawozielony mi grillami Mercedesa?

Wg. Neta około 13mg, + śladowe ilości zanieczyszczeń, ale chciałbym się dopytać czy miał ktoś z nimi styczność w ostatnim czasie 🫡
  • 147 / / 0
A ja zapytam o rakietę nasa 2cb, ale nie różowa a miętowa/cyan :) wiem ktos jaka to dawka, oraz polecacie oral czy sniff? Pozdro![ external image ]
usunięto - surv
  • 5241 / 942 / 0
Sniff ładuj, zakładam że ma od 15-18mg. Przygotuj się jednak że moze zatkać i trochę boleć kinol.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 147 / / 0
Ah, zajebałem kiedyś czystego 12,5 2C-P nosem, więc znam ten ból :D pozdrawiam!
usunięto - surv
  • 298 / 31 / 0
@Zebedee
Oral, sniff za mocny zdecydowanie
Weź wpierw pól potem dorzuć drugie jak mało powyżej 1 tabsy trip idzie w strone LSD
  • 381 / 55 / 0
21 kwietnia 2026Zebedee pisze:
A ja zapytam o rakietę nasa 2cb, ale nie różowa a miętowa/cyan :) wiem ktos jaka to dawka, oraz polecacie oral czy sniff? Pozdro![ external image ]
Przeciez co twórca to inny wynik... nie ma sensu o to pytac.
Cogito ergo sum
  • 3964 / 150 / 0
różowy proszek polecam, 25g zmiata z planszy, piguły na ogół są chujowe.
niedojebanie genetyczne
  • 7 / 3 / 0
Ktoś wie jaka dawka siedzi w pigułach zielonych o krztałcie napisu 2cb (taki prostokącik)?
  • 13 / 4 / 0
@JohnyPrezes24 Obawiam się, że bez lab testu to będzie ciężko określić. Ale tam z reguły jest maksymalnie coś pod ~20, a przeważnie mniej więcej ~15mg Przynajmniej jeśli chodzi o te w kształcie rakiety.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.