Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1545 / 213 / 0
Pojechałbym. Samochód mam, duży (kombi), duże doświadczenie jako kierowca (ok 1mln km za sterem), znajomość 4 języków, czeski rozumiem. Poza tym jestem człowiekiem bezkonfliktowym i kontaktowym. Jestem dobrze wyposażony w sprzęt biwakowo turystyczny, (namioty, śpiwory, karimaty, kuchenka turystyczna, etc), duże doświadczenie terenowe.
Ktoś chce się zapisać na wycieczkę?
Aha, skończył mi się bezwodnik.
  • 43 / / 0
Ja jestem chętny na taką wycieczkę. Również jestem kierowcą, auto też mam duże ;) natomiast sprzętu turystycznego nie mam
even pills turn to powder, baby
can you sit right next to me and crush 'em down?
  • 65 / 21 / 0
Mając jedynie samochód to se możesz na zakupy na miasto pojechać.
Jak nie jesteś przygotowany jak stary dziad to jak wyobrażasz sobie mieszkanie w lesie te załóżmy kilkanaście dni? Doświadczenie też jest ważne, łatwiej wtedy. Spanie w namiocie, czasem (nawet w lecie) nieprzyjemne warunki atmosferyczne, dzikie zwierzęta i masa innych. Musisz być na to przygotowany. Bez odpowiedniego sprzętu to nawet szkoda se głowę zawracać i robić problem komuś dobrze przygotowanemu. To "lekki" survival można powiedzieć, nie wycieczka turystyczna.
Nie jest to wiadomo jakiś hardcore również, ale nie jest to wyjście na miasto.
Tak, że jakby kogoś stary dziad chciał wziąć to powinniście mu być wdzięczni i conajmniej zapłacić mu za wachę w obie strony.
Jakbym dalej ćpał to bym pewnie pojechał, lubię takie wyprawy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.